Toni Wirtanen paljastaa – näin kävi Tonin vaimonsa Jannikan uudelle levylle säveltämille biiseille!

Toni Wirtanen hehkuttaa somessa vaimonsa Jannika B:n uutta albumia Toinen nainen.

Levyn sorvaamista läheltä seurannut Toni toteaa urakan olleen pitkä ja härkäinen;

Tuota on nyt vasaroitu kasaan erilaisten tunteiden ristipaineessa yli kolme vuotta. Härkänen retki, mutta külla tuli hyvä! Helkkarin hyvä”.

Myös Toni kantoi kortensa kekoon sävellysten muodossa mutta rouva ei viisuja kelpuuttanut mukaan levylle;

Koitinhan minäkin raapia sinne muutaman rallin, mutta taiteilija hyllytti veisut. Jos on oma vahva visio, niin eipä siinä auta. Ymmärrän itse asiassa todella hyvin tuon. Parempi tuosta tuli näin ja lopputulos ratkaisee”.

jatkuu…

Enemmän kuin levystä, Toni on ylpeä vaimostaan. Ilman kompromisseja homma maaliin;

”Enemmän kuin ylpeä olen vaimostani, joka sen on tehnyt! Ilman kompromisseja, tinkimättömästi ja omilla ehdoillaan. Arvostan sitä ihan helkkaristi artistissa kuin artistissa ja tässä tapauksessa vieläkin enemmän, koska olen saanut seurata prosessia ainutlaatuiselta näköalapaikalta. Hyvinä ja pahoina päivinä”.

View this post on Instagram

Zzzuuuuuu… olette hypnotisoidut. 🌀 Nyt on nimittäin niin, että tuon daamin uusi levy -Toinen nainen- ilmestyy perjantaina. Eipä vähä! Tuota on nyt vasaroitu kasaan erilaisten tunteiden ristipaineessa yli kolme vuotta. Härkänen retki, mutta külla tuli hyvä! Helkkarin hyvä. Koitinhan minäkin raapia sinne muutaman rallin, mutta taiteilija hyllytti veisut. Jos on oma vahva visio, niin eipä siinä auta. Ymmärrän itse asiassa todella hyvin tuon. Parempi tuosta tuli näin ja lopputulos ratkaisee. Tuosta levystä voi todella olla ylpeä. Enemmän kuin ylpeä olen vaimostani, joka sen on tehnyt! Ilman kompromisseja, tinkimättömästi ja omilla ehdoillaan. Arvostan sitä ihan helkkaristi artistissa kuin artistissa ja tässä tapauksessa vieläkin enemmän, koska olen saanut seurata prosessia ainutlaatuiselta näköalapaikalta. Hyvinä ja pahoina päivinä. Perjantaina 29.3. on suuri päivä. Silloin on myös @jannikabofficial levyjulkkarit @casinohelsinki !! Tulee hienot juhlat erittäin hienon asian äärellä! Tulkaa tekin sinne! #jannikab #apulanta #mikhonhyväksymä #toinennainen

A post shared by Toni Wirtanen (@toniwirtanen) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone