Tommi Läntinen esittää Metsäjätti-elokuvan tunnuskappaleen: ”Olen ilmiliekeissä biisistä”

Pitkän linjan rock-laulaja Tommi Läntinen esittää Solar Filmsin tuottaman Metsäjätti-elokuvan tunnuskappaleen Meidän murusia. Kappale julkaistaan 12.6.

Biisin on säveltänyt Lauri Tähkä ja sanoittanut Timo Kiiskinen.

Ville Jankerin ohjaama Metsäjätti-elokuva perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen kirjaan. Elokuva tulee ensi-iltaan 11.9.2020.

Samalla ilmoitetaan Tommi Läntinen on solminut levytyssopimuksen Vallila Music Housen kanssa. Biisin tiiseri on kuultavissa jutun alta.

”Musaveljeni, Tähkän Late ja Kiiskisen Timo antoivat minulle lahjan, tämän biisin. Minun ei tarvinnut kuin antaa laulun virrata ja tapahtua. Olen lahjasta kiitollinen ja ilmiliekeissä”, Tommi Läntinen kommentoi biisiä.

Kuva: Marek Sabogal

View this post on Instagram

@tommilantinenofficial julkaisee perjantaina 12.6. uuden, @lauri.tahka:n säveltämän ja @timo_kiiskinen:sen sanoittaman singlen #meidänmurusia. Julkaistava kappale on myös #metsäjätti-elokuvan tunnusbiisi. Elokuva perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen kirjaan ja tulee ensi-iltaan 11.9. Kappaleestaan Tommi kertoo seuraavaa: ”Musaveljeni, Tähkän Late ja Kiiskisen Timo antoivat minulle lahjan, tämän biisin. Minun ei tarvinnut kuin antaa laulun virrata ja tapahtua. Olen lahjasta kiitollinen ja ilmiliekeissä.” Tommi kommentoi elokuvaa: ”Minulle leffan ydin kiteytyy yhteen sanaan: yhdessä. En minä olisi tässä ilman muita ihmisiä. Meillä kaikilla on historiamme, taakkamme ja tarinamme, ja siitä Meidän murusia -biisissäkin laulan.” Metsäjätin tuottaja Rimbo Salomaa on erittäin tyytyväinen siihen, että juuri Tommi tulkitsee Tähkän ja Kiiskisen kappaleen. “Tämä kappale sopii loistavasti Tommin äänelle ja Tommin tyyliin. Tommi on juuri sopiva artisti Metsäjätin tunnaribiisin esittäjäksi.” 12.6. kuulet biisistä lisää! 🎶

A post shared by Solar Films Inc. 🎬📺 (@solarchannel) on

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone