Tiesitkö nämä viisi faktaa Spider-Man: Homecoming -elokuvasta?

spider-man-homecoming

Marvel Comicsin suosittuun sarjakuvahahmoon perustuva Spider-Man: Homecoming saapui tällä viikolla nettivuokraamoihin. Tässä viisi faktaa elokuvasta.

  • Pääroolissa nähtävä Tom Holland kertoo joutuneensa elämänsä haastavimpaan koekuvaukseen ennen kuin sai astua fanittamansa Hämähäkkimiehen saappaisiin. Viimeisessä koekuvauksessa hänen oli toistettava Robert Downey Jr:n ja Chris Evansin roolisuorituksia Iron Manissa ja Captain Americassa.
  • Tom Holland sai kuulla valinnastaan Hämähäkkimieheksi vuonna 2015. Tieto kiinnityksestä ei tullut suoraan elokuvayhtiöltä, vaan hän luki siitä netistä.

”Makasin sängyllä ja selasin Instgramia. Koe-esiintymisestä oli kulunut noin kuukausi. Huomasin, että Marvel in Instagram-sivuilla kehotettiin menemään Marvelin verkkosivuille. Siellä luki, että uusi Spider-Man on Tom Holland. Luettuani uutisen menin täysin pähkinöiksi”, hän kertoi Hollywood Reporterille.”

  • Näyttelijäkonkari Michael Keaton, 66, ja Tom Holland, 21,ystävystyivät kuvauksissa. Keaton ylisti elokuvan nuoria näyttelijöitä ja kertoi viettäneensä heidän kanssa mukavia hetkiä myös kuvausten ulkopuolella.
  • Elokuva kuvattiin työnimellä Summer of George -tuotteen nimellä, koska kehitystyön aikana elokuvantekijät seurasivat Seinfeld-sarjaa.
  • Elokuvan edelsi valtaisa markkinointikampanja. Sony Picturesin kerrotaan käyttäneen 140 miljoonaa dollaria mainostamiseen. Se maksoi itsensä takaisin, sillä 175 miljoonan dollarin budjetilla valmistunut elokuva on tuottanut tähän menessä lähes 900 miljoonaa dollaria.

Spider-Man: Homecoming löytyy Elisa Viihteen vuokraamosta. Elokuvan nimeämätön jatko-osa saa ensi-iltansa 5. heinäkuuta 2019.

Katso traileri:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone