Ti-Ti Nallelle löytyi uusi kotipaikka maaseudulta – luvassa koko perheen kulttuurikeskus

Ti-Ti Tuotanto Oy on solminut yhteistyösopimuksen Hämeenkyrön kunnan kanssa uuden Ti-Ti Nallen Talon perustamisesta Hämeenkyrön Koskilinnaan.

Ti-Ti Tuotanto Oy ja Hämeenkyrön kunta on perustamassa Ti-Ti Nallen Talon ympärille mittavaa ympärivuotista perhekulttuurikeskusta, jossa on kunnan ja Ti-Ti Nalleperheen lisäksi myös muita saman henkisiä yrittäjiä.  

Uuden Ti-Ti Nallen Talon toiminta alkaa porrastetusti jo tämän vuoden puolella, tähdäten vahvasti ensi kesän matkailuun.

Olen iloinen, että Hämeenkyrön kunnanjohtaja Antero Alenius otti minuun yhteyttä ja tarjosi Ti-Ti Nalleperheelle upeaa uutta kotia Koskilinnasta. Linnan monipuoliset puitteet, mm. mieletön juhlasali, ravintola, kolmikerroksinen ullakko ja vieressä oleva liikuntahalli sekä linnan kupeeseen rakennettava liikennepuisto ja skeittiramppi avaavat toimintaamme aivan uusia mahdollisuuksia. Lisäksi paikan sijainti ihanassa maalais- ja koskimaisemassa, vain noin puolen tunnin matkan päässä Tampereelta on meille ideaali, iloitsee Ti-Ti Nallen -konseptin kehittäjä Riitta Korpela kertoo tiedotteessa.

Nalleperheen toiminta alkoi Ikaalisissa, jossa Riitta Korpela pyöritti Ti-Ti Nallen Talon toimintaa liki kaksikymmentä vuotta. Ti-Ti Nallen Talon jälkeen toiminta siirtyi hetkeksi ulkopuolisille yrittäjille Lempäälän Ideaparkkiin, jossa Ti-Ti Nallen Koti Oy:n toiminta loppui lisenssisopimuksen päättymiseen maaliskuussa 2020.

Tulevan Ti-Ti Nallen Talon toiminta on jälleen Korpelan omissa käsissä. Ti-Ti Nallen levyjä ja DVD-julkaisuja on myyty yli miljoona kappaletta.

Katso Ti-Ti Nallen elokuvia ja sarjoja.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone