Temptation Islandilla selviää Sammyn ja Minnan suhteen kohtalo, ”lähdin tänne reissuun vähän väärällä jalalla”

Temptation Islandilla selviää tänään keskiviikkona, lähtevätkö Minna ja Sammy kotimatkalle pariskuntana.

Kaksikon matka Temptation Islandilla on ollut eräänlainen koston ja sydänsurun kierre.

Sammy aloitti naisten kopeloimisen ja holtittoman juomisen heti ensimmäisissä bileissä. Minna päätti Sammyn törttöilyä tarpeeksi katseltuaan vapautua itsekin ja meni varsin pitkälle sinkkumiesten kanssa sekoillessaan. Kun Minna viimein osallistui humalaiseen suuseksileikkiin, Sammyn päässä ”naksahti”.

Sammy haukkui Minnaa ankarin sanankääntein ja paljasti pettäneensä tätä Suomessa. Minnalle petos ja sen salaaminen olivat viimeinen naula heidän suhteensa arkkuun. Lopulta Minna harrasti seksiä Markuksen kanssa, useampaan otteeseen.

Molemmat ilmoittivat ohjelman aikana, ettei suhde enää jatku.

Sammy saapuu iltanuotiolle nöyränä ja katuvana. Sammy pyytää anteeksi myös alkoholinkäyttöään, josta muodostui ongelma jo ennen ohjelmaa.

Mä oon aika kovasti laiminlyöny sua, meidän suhdetta ja myös itseäni. Erityisesti mä oon pahoillani siitä, että me tai ainakin itse lähdin tänne reissuun vähän väärällä jalalla”.
Tosin Sammy tuo selkeästi esille, ettei Minnan käytös saarella ole helpottanut tilannetta:
”Sä et oo varsinaisesti kovin helpolla mua päästäny sen suhteen, että mitä mä oon joutunut noilla iltanuotiovideoilla näkemään. Mä oon ottanut sen aika raskaasti”.
Temptation Island keskiviikkona kello 22 Nelosella ja Ruudussa.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone