Temptation Island -juontaja Sami Kuronen kommentoi Temppari-urakkaansa somessa: ”Kuinka vahvan formaatin kanssa olemme tekemisissä”

Temptation Island Suomi -kausi saatiin päätökseen dramaattisissa tunnelmissa.

Päättynyt kausi oli Temppari-käänteiden suhteen jälleen tapahtumarikas – pettymyksiä, ihastumisia, sekoilua ja seksiä. Salailua, valkoisia valheita ja mököttäviä kasvoja.

Seuraava Tempparikausi kuvataan poikkeuksellisesti Suomessa. Kuvaukset käynnistyvät heinäkuussa.

Ohjelman juontaja Sami Kuronen on lisännyt someen tuntemuksiaan kauden päätöksen kohdalla:

”Kun marraskuussa 2014 levitin thaimaalaisella hiekkarannalla ensimmäisen kerran kädet ja totesin: ”Tämä on Temptation Island Suomi”, en osannut kuvitella minkälaiseksi kyseisen ohjelman elinkaari muodostuu. Me kaikki, tekijät ja osallistujat olimme uuden edessä emmekä todellakaan tienneet kuinka vahvan formaatin kanssa olemme tekemisissä. Kausi kaudelta suosio on vain kasvanut. Kaikkiin näihin seitsemään kauteen mahtuu rajuja tunteita laidasta laitaan, eroja, rakastumisia, syvälle sukeltamista, pinnalle nousemista, epäonnistumisia, kasvutarinoita ja totta kai myös viihdyttävää menoa monin tavoin.

Tänään nähdään kevään viimeinen iltanuotio. Illan jaksossa tiivistyy kaikki edellä mainittu raa´an täydellisellä tavalla.

Kiitos rohkeat parit ja upeat sinkut! Kiitos katsojat! Teidän ansiostanne jatkoa kuvataan jo heinäkuussa”.

View this post on Instagram

Kun marraskuussa 2014 levitin thaimaalaisella hiekkarannalla ensimmäisen kerran kädet ja totesin: ”Tämä on Temptation Island Suomi”, en osannut kuvitella minkälaiseksi kyseisen ohjelman elinkaari muodostuu. Me kaikki, tekijät ja osallistujat olimme uuden edessä emmekä todellakaan tienneet kuinka vahvan formaatin kanssa olemme tekemisissä. Kausi kaudelta suosio on vain kasvanut. Kaikkiin näihin seitsemään kauteen mahtuu rajuja tunteita laidasta laitaan, eroja, rakastumisia, syvälle sukeltamista, pinnalle nousemista, epäonnistumisia, kasvutarinoita ja totta kai myös viihdyttävää menoa monin tavoin. Tänään nähdään kevään viimeinen iltanuotio. Illan jaksossa tiivistyy kaikki edellä mainittu raa´an täydellisellä tavalla. Kiitos rohkeat parit ja upeat sinkut! Kiitos katsojat! Teidän ansiostanne jatkoa kuvataan jo heinäkuussa. Tällä kertaa Suomessa ja haku tulevalle kaudelle on käynnissä huomiseen perjantaihin saakka! Linkki biossa 😊 #tisuomi @tisuomi #season7 #grandefinale 📷: @larsjohnsonphoto

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone