Televisiotähti saa lapsen 16-vuotiaana

alex bain

Coronation Street-sarjasta tuttu näyttelijä Alex Bain ja hänen tyttöystävänsä Levi Selby saavat lapsen. Tulevat vanhemmat ovat 16-vuotiaita.

Vauva-uutinen tuli julki, kun Selby jakoi Facebookissa ultraäänikuvan ja sen ohessa päivämäärän 8. joulukuuta. Myöhemmin hän tykkäsi ystävänsä kommentista ”Alex tulee olemaan uskomaton isä”.

Coronation Street -sarjan tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta asiaa Digital Spy -verkkolehdelle. The Sun -lehden mukaan Bain on kertonut isäksi tulemisestaan avoimesti kaikille tuttavilleen.

Bain on näytellyt sarjassa Simon Barlow`ta vuodesta 2008 lähtien. Sitä ennen hän tuli brittikatsojille tutuksi Kelloggsin aamiaismurojen mainoskasvona.

Coronation Street on Britannian pitkäaikaisin saippuasarja ja yksi maan katsotuimpia televisio-ohjelmia.

Ohjelmaopas tarjoaa tv-ohjelmien tiedot maksuttomilta kanavilta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Kyllä se harvasta noin nuoresta tulee ”uskomaton isä” tai äiti.. Juoksut on juoksematta nuoruus juhlimatta ..Harva vaihtaa sen yhtäkkiä kakka vaippoihin yö valvojaisiin ja vuorokauden ympäriinsä olevaan vastuuseen. Kaverit menee skeittaamaan ja bilettämään ja sano sitten ,että minulla on vaipan vaihtoa ja muuta asiaan liittyvään… Itse olin 35v kun tekaisin lapseni ja näin jälki käteen muistelen suurella rakkaudella niitä ns, ”vauhti vuosia” kun sai mennä ja tulla ja reissata ihan vapaana kuin taivaan lintu..

Kommentit suljettu.