Teini raiskattiin ulkoilmakonsertissa – sivulliset kuvasivat kännyköillään

Yhdysvalloissa on puhuttanut viime päivinä tapaus, joka sattui country-tähti Keith Urbanin ulkoilmakonsertissa Massachusettsissa viime lauantaina. 17-vuotias tyttö väittää tulleensa raiskatuksi konserttialueen nurmikolla. Tapahtumalla oli lukuisia silminnäkijöitä, jotka näkivät nuoren naisen ja miehen yhdynnässä.

Useat sivulliset pysähtyivät kuvaamaan tapahtumaa kännykamerallaan. Osa otti valokuvia, toiset videokuvasivat. He eivät puuttuneet tilanteeseen, koska eivät ilmeisesti tienneet todistavansa väitettyä raiskausta.

Lopulta eräs naisnekilö meni kysymään tytöltä, tapahtuuko yhdyntä hänen omasta tahdosta. Kun tyttö vastasi kieltävästi, todistaja tönäisi miehen kumoon ja uhri pääsi pakenemaan. Myös teosta epäilty mies pinkaisi pakoon ja suojautui yleisömassan joukkoon.

18-vuotias Sean Murphy pidätettiin pian tapahtuman jälkeen. Hän on tunnustanut olleensa yhdynnässä julkisella paikalla, mutta kiistää raiskauksen. Murphyn asianajajan mukaan teko tapahtui ”yhteisymmärryksessä, mutta valitettavasti julkisella paikalla”.

Poliisi on tutkinut yleisön ottamia valokuvia ja videoita. Materiaalista etsitään näyttöä raiskauksesta ja pahoinpitelyä. Poliisin mukaan sekä uhri että tekijä olivat alkoholin vaikuksen alaisia. Konserttia seurasi 18 000 kävijää.

Asiasta raportoi Contactmusic.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

  1. Toinen sanoo toista toinen toista, miksi otsikossa puhutaan raiskauksesta?