Tänään TV:ssä vuoden 2017 huonoimmaksi elokuvaksi valittu floppi – ”Niin erikoinen epäonnistuminen, että siitä puhutaan vielä vuosikymmentenkin päästä”

73577

The Book Of Henry (K12) – TV5

Naomi Wattsin tähdittämä rikosdraama The Book Of Henry nähdään sunnuntaina ensimmäistä kertaa Suomen televisiossa.

Elokuva kertoo yksinhuoltajaäidistä (Watts), joka yrittää pelastaa 11-vuotiaan tytön hyväksikäyttävältä ja pahoinpitelevältä isältään. Ai

Brittiläinen Digital Spy -sivusto nimesi The Book Of Henryn vuoden 2017 huonoimmaksi elokuvaksi. Sivuston mukaan elokuva on vakavasta aiheestaan huolimatta ”tahattomalla tavalla hauska ja surkeasti näytelty”. Myös Hollywood Reporter huomioi elokuvan vuoden kolmanneksi huonoimpana leffana.

The Book Of Henry menestyi heikosti myös taloudellisesti; 10 miljoonaa dollaria maksanut elokuva tuotti noin 4.8 miljoonaa dollaria.

”The Book of Henryn juonenkäänne on yksinkertaisesti typerä, sen roolihahmot toimivat typerästi ja ovat erittäin yksiulotteisia. Huumori on lapsellista, kerronta sokeroitua koko perheen amerikkalaista elokuvaa, mutta silti The Book of Henry ei missään nimessä ole lapsille sopiva elokuva. Se on kuin lasten satu aikuisille, mutta ilman, että se olisi yhtään järkiperäisempi kuin lastenkirjat. The Book of Henry on kuitenkin niin erikoinen epäonnistuminen, että sitä katsellaan ja siitä puhutaan vielä vuosikymmentenkin päästä”, kirjoitti Elokuvauutiset.fi –elokuvasta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone