Tänään TV:ssä vuoden 2015 hittikomedia – hävisi katsojamäärissä vain Luokkakokoukselle

Producer: Jarkko Hentula / Yellow Film & TV
Maanantaina Nelosella esitettävässä menestyskomedian jatko-osassa Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola) ovat saaneet lapsen. Janne ottaa yksivuotiaan Lumin mukaan ja lähtee kaverinsa kanssa Ylläkselle häihin, mutta reissuun tulee muuttuvia tekijöitä.
Syksyllä 2014 alkaneiden kuvausten kuvauspaikkoina olivat muun muassa Kolari ja Äkäslompolo. Studiokuvaukset tehtiin Helsingissä. Ohjaajana toimi Teppo Airaksinen.

Ensimmäinen Napapiirin sankarit oli reilulla 335 000 katsojalla vuoden 2010 katsotuin kotimainen elokuva. Tänään esitettävä kakkososa keräsi vuoden 2015 loppuun mennessä 379 000 katsojaa ollen vuoden toiseksi katsotuin kotimainen elokuva sekä vuoden viidenneksi katsotuin leffa. Kotimaisista elokuvista edelle meni vain Luokkakokous. Vuoden katsotuin oli Bond-elokuva Spectre.

Ensimmäisen elokuvan suosion suoion myötävaikutuksella Napapiirin Sankarit 2 sai merkittävän siivun Suomen Elokuvasäätiön ennakkotukea 800 000 euroa.

Elokuva sai maailmanensi-iltansa Kolarissa Kino Ylläs -tapahtumassa 26. elokuuta 2015.

”Jatko-osa on taitavasti kehitelty tuote, joka ottaa harkitun askeleen laveampaan liioitteluun ja juntimpaan huumoriin. Draamaa on vähemmän, kohellusta enemmän”, Suomen Kuvalehden kriitikko Kalle Kinnunen näki.

Tv-ohjelmien tiedot löytyvät ohjelma-oppaasta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone