Tänään TV:ssä: Vakavasta aiheesta tehty rikosdraama sai murska-arviot: ”Tahattomalla tavalla hauska ja surkeasti näytelty”

The Book Of Henry (K12) – Tiistaina 20.10. klo 21:00

Naomi Wattsin tähdittämä rikosdraama The Book Of Henry nähdään tiistaina TV5:llä.

Elokuva kertoo 11-vuotiaasta Henrystä, joka ihastuu naapurin tyttöön, joka joutuu isänsä pahoinpitelemäksi ja hyväksikäyttämäksi. Matemaattisesti nerokas ja ikäistään kehittyneempi poika hoitaa myös yksinhuoltajaäitinsä (Naomi Watts) juoksevia asioita.

Havaittuaan naapurin tytön tuskan, alkaa kohtalokas tapahtumaketju,

Brittiläinen Digital Spy -sivusto nimesi The Book Of Henryn vuoden 2017 huonoimmaksi elokuvaksi. Sivuston mukaan elokuva on vakavasta aiheestaan huolimatta ”tahattomalla tavalla hauska ja surkeasti näytelty”. Myös Hollywood Reporter huomioi elokuvan vuoden kolmanneksi huonoimpana leffana.

The Book Of Henry menestyi heikosti myös taloudellisesti; 10 miljoonaa dollaria maksanut elokuva tuotti noin 4.8 miljoonaa dollaria.

”The Book of Henryn juonenkäänne on yksinkertaisesti typerä, sen roolihahmot toimivat typerästi ja ovat erittäin yksiulotteisia. Huumori on lapsellista, kerronta sokeroitua koko perheen amerikkalaista elokuvaa, mutta silti The Book of Henry ei missään nimessä ole lapsille sopiva elokuva. Se on kuin lasten satu aikuisille, mutta ilman, että se olisi yhtään järkiperäisempi kuin lastenkirjat, kirjoitti Elokuvauutiset.fi –elokuvasta.

The Book Of Henry menestyi heikosti myös taloudellisesti; 10 miljoonaa dollaria maksanut elokuva tuotti noin 4.8 miljoonaa dollaria.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone