Tänään TV:ssä, teloitustyylin ammutun perheenisän tapaukseen liittyi outo episodi – ”oli ruvennut kuulumaan tällainen Kill Bill -elokuvan musiikki”

Tänään torstaina nähdään Jim-kanavalla klo 22:00 uusintana Arman ja Suomen rikosmysteerit -ohjelmasarjan kolmannen kauden jakso ”teloitus”.

Loppukesästä 2018 hätäkeskus sai soiton, josta alkoi epätavallisen surman tutkinta.

Tapahtumapaikalle saapuneet poliisit löysivät mieshenkilön omasta kodistaan teloitustyyliin ammuttuna. Surmattu oli sidottu käsistään ja jaloistaan, ja hänet oli ammuttu niskalaukauksilla. Teossa surmansa sai tavallista elämää viettänyt perheenisä, jolla ei tiedetty olevan rikollista taustaa.

Pian kävi selville, että uhri ja tekijä tunsivat toisensa. Poliisille paljastui myös, että tekijä oli suunnitellut surmaavansa entisen esimiehensä lisäksi myös entisen työtoverinsa.

Surmatyön tekijä oli seurannut useiden kuukausien ajan sekä entistä esimiestään että entistä työtoveriaan autoihin kytkettyjen seurantalaitteiden avulla.

Surmaaja oli myös ilmestynyt toisen seurattavan kotipihalle.

Hän oli sitten lähtenyt sitä asiaa selvittämään, että kuka siellä liikkuu, niin oli ruvennut kuulumaan tällainen Kill Bill -elokuvan musiikki”, rikoskomisario Mikko Minkkinen kertoo jaksossa.

Tapaus ei edennyt oikeuteen, sillä epäilty surmasi itsensä poliisin kiinnioton yhteydessä.

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone