Tänään TV:ssä Suomen huonoimmaksi haukuttu elokuva: ”tekijöiden rima ollut todella matalalla”

Nightmare 2 - Painajainen jatkuu (12)  
Salatut elämät -sarjaan pohjautuvan nuorisotrillerin Painajainen merellä -elokuvan jatko-osa. Jiri on perustanut merelliselle lomasaarelle kesäbaarin ja kutsuu kaverit viettämään viikonloppua. Saari on ihana, mutta sitten käy ilmi, että laivasta pudonneen Sampon pikkusisko Aino Kaukovaara on kesätöissä paikallisessa mökkikylässä... Saarella alkaa tapahtua outoja asioita ja kun yksi lomakylän työntekijöistä löytyy kuolleena, Peppi tajuaa, että laivalla alkanut painajainen jatkuu.

Kuvassa: Oona Kiviranta (Sara Lohiniva), Miro Holm (Patrik Borodavkin), Jiri Viitamäki (Mikko Parikka) ja Peppi Kuula (Sara Parikka). MTV3

Nightmare 2 – Painajainen jatkuu (K12) – Sub

Sub esittää sunnuntaina Salatut elämät -sarjaan pohjautuvan Nightmare – Painajainen merellä -elokuvan jatko-osan, joka sai ensi-illan joulukuussa 2014.
Teini-ikäisille suunnattu trilleri Nightmare 2 – Painajainen jatkuu herätti ilmestyttyään kohun vihjailevan kohtauksensa ansiosta. Siinä Jasmin Voutilaisen esittämä Aino jää mökkiin kahden nuorukaisen kanssa kostean illanvieton päätteeksi. Aamulla hän etsii pikkuhousujaan. Vaikka varsinaista seksiä ei näytetä, viittaava kohtaus oli monen mielestä liian roisi nuorille Salkkari-faneille.
Nightmare 2 sai edellisen tavoin kriitikoilta murskaavan vastaanoton. Lähes jokainen arvostelija antoi sille arvosanaksi yksi tähteä. Helsingin Sanomien kokenut elokuvakriitikko Leena Virtanen kirjoitti, että ”Salkkari-Nightmaren kakkososa on ehkä huonoin elokuva, jonka olen joutunut katsomaan valkokankaalta.”
Tuomas Riskala kirjoitti Iltalehdessä, että elokuva on tehty testaamaan kuinka huonon elokuvan voi kannattavasti tehdä.
HS:n Leena Virtanen totesi, että Nightmare 2 on huonoin elokuva, jonka hän on joutunut katsomaan valkokankaalta.
”Myönnän heti alkuun auliisti sen, että Nightmare 2 – painajainen jatkuu on käsityskykyni ulkopuolella sekä elokuvana että ilmiönä. Esiteineille suunnattu mukatrilleri on veretön, seksitön ja jännitteetön, ja tekijöiden rima ollut todella matalalla sekä tarinan että toteutuksen suhteen”, kirjoitti Film-o-Holic -sivusto elokuvasta.
Nightmare 2 kuvattiin kesällä 2014 muun muassa Tervakoskella Tervaniemen kartanomiljöössä. Se keräsi elokuvateattereihin noin 74 tuhatta katsojaa.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. 74 tuhatta ihmistä näki sitten Suomen huonoimman elokuvan 10 -15 €:n arvoista pääsylippua vastaan ?
    Itse en katso edes teeveestä.

Kommentit suljettu.