Tänään TV:ssä rikosjännäri, jota varten Sylvester Stallone lihotti 20 kiloa – ”Kuntosali vaihtui pirtelöön ja roskaruokaan”

Subleffa: Cop Land (K16) –

Sub esittää maanantaina vuonna 1997 valmistuneen rikosjännärin poliisien kansoittamasta New Jerseystä ja poliisin vahingossa tekemästä rikoksesta. Sylvester Stallonen esittämä sheriffi Freddy Heflin alkaa hämäräpuuhia.
Roolityö sheriffinä vaati Stallonelta fyysisesti paljon. Hän joutui lihottamaan itseään lähes 20 kiloa roolia varten. Rambon timminä lihaskimppuna tunnetun Stallonen muutos huomioitiin myös kriitikoiden keskuudessa.
”Oli mielenkiintoista nähdä, miten ruumiinsa tiptopkunnossa pitänyt Stallone malttoi jättää kuntosalin ja keskittyä rasvaisen ruoan ja pirtelöiden maailmaan rooliaan varten. Huhu kertoo, että mies, joka vähän ennen kuvausten alkua valittiin Vuoden Vatsalihakseksi, turvotti itseään parikymmentä kiloa. Kyllä kannatti. Uskottavuus parani heti ja ehkä vihdoin on macho-Rambon luonneroolien aika”, kirjoitti Kimmo Hämäläinen Film-o-Holic-sivustolla.

Elokuvan nimekkääseen näyttelijäkaartiin kuuluvat myls Robert DeNiro, Harvey Keitel ja Ray Liotta. Cop land oli kohtalainen menestys taloudellisesti: se tuotti 45 miljoonaa dollaria lipputuloja, kun tuotantokustannukset olivat 15 miljoonaa dollaria.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone