Tänään TV:ssä aidosti pelottava kauhuleffa – ”ei kannata suositella heikkohermoisille”

sinister

Hero-kanavalla nähdään maanantaina vuonna 2012 valmistunut Sinister. Kauhutrilleri kertoo tarinan Ethan Hawken esittämän rikoskirjailijan kauhunhetkistä tämän löydettyä perheensä uuden kodin ullakolta videoita brutaaleista perhemurhista. Perheenisä saa lopulta selville, että murhien takana on korkeampi yliluonnollinen voima.

Ohjaaja Scott Derrickson muistetaan myös menestyselokuvasta Emily Rosen riivaaja.

Sinister nousi sensaatioimaiseen menestykseen: se saavutti vaatimattomalla kolmen miljoonan budjetilla lähes 78 miljoonan dollarin tuoton.  Elokuvan jatko-osa Sinister 2 sai ensi-iltansa vuonna 2015.

Iltalehden kriitikko Tuomas Riskala kirjoitti arviossaan ylistävästi elokuvasta.

”Hyvin käsikirjoitettu ja erittäin tunnelmallinen teos on aidosti pelottava ja piinaava mörköjuttu, jota ei kannata suositella herkkähermoisille. Myös Hawke tekee pääosassa yllättävän vakuuttavan esityksen”, Riskala kirjoitti.

”Sinister rakentaa kauhua kiinnostavasti ja suurimmaksi osaksi onnistuneen tehokkaasti. Vaikka pelottavuutta aluksi synnytetään kirjailijan katsomien murhafilmien kautta, ei kauhua ole etäännytetty, vaan yhtymäkohtia tarinan nykyhetkeen tarjoillaan taitavasti ja traagisella tavalla”, kirjoitti puolestaan Helsingin Uutisten kriitikko.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Ois voinu olla kivampi katsoa tää leffa, jos ette olisi spoilannu mitä perheen isälle lopulta selviää. Idiootit.

Kommentit suljettu.