Tänään TV:ssä pahennusta herättänyt komedia – seksikohtauksia sensuroitiin

jim carrey
I Love You Phillip Morris – AVA Sunnuntai 21.4. klo 21:00

AVA esittää sunnuntaina Jim Carreyn tähdittämä komedian I Love You Phillip Morris, jossa Carrey esittää pakonomaisesti valehtelevaa Russelia, joka huomaa rehellisyydenkin vaativan melkoisia voimanponnistuksia. Vankeudessa Russell rakastuu sellitoveriinsa Phillip Morrisiin , jota esittää Ewan McGregor.

Carreyn aikaisemmista leffoista poiketen homoseksuaalisuus on elokuvassa vahvassa asemassa. Monen katsojan yllätti pari ronskia homoseksikohtausta.

Kohu syntyi jo ennen julkaisua. Etenkin amerikkalaiset paheksuivat kohtauksia jopa niin, että elokuvalle ei tahtonut löytyä levittäjää. Tästä johtuen elokuvaa leikattiin kahteen otteeseen ennen julkaisua.

Elokuva sai varsin positiivisen vastaanoton. 13,7 miljoonalla dollarilla valmistunut elokuva keräsi lippukassoilta 20 miljoonan dollarin tuoton.

I Love You Phillip Morrisille on valmis antamaan paljon anteeksi, koska se on omaperäinen elokuva. Se ei missään nimessä ole hersyvän hauska eikä se toimi parhaalla mahdollisella tavalla draamanakaan, vaikka se molempien lajityyppien edustajana nouseekin reilusti keskitason yläpuolelle, kirjoitti Elokuvauutiset.fi

Edit 9.25 poistettu ylimääräinen kappale.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone