Tänään TV:ssä, pahasti flopannut Marvel-leffa kompuroi jokaisella osa-alueella

Tänään maantaina Sub-kanavan ohjelmistossa nähdään klo 21:00 sekä kaupallisesti että kriitikoiden silmissä pahasti flopannut Marvel-elokuva Elektra.

Vuoden 2003 Daredevilissä kuollut Elektra herätetään henkiin ja käänteiden kautta Jennifer Gardenin näyttelemä hahmo päätyy palkkamurhaajaksi.

Elektra saa tappokeikan, johon liittyy outo vaatimus – Elektran pitää viettää aikaa tietyssä asunnossa muutaman päivän, ennen tietoa tappokeikan kohteesta. Elektra tapaa tytön ja tämän isän, ihastuu mieheeen kunnes saa tietää heidän olevan tappokeikan kohteena. Elektra suojelee uusia tuttavuuksiaan hengellään ja edessä on taistelua jos jonkinlaista.

Pääosanimi Garner ei olisi halunnut moiseen mukaan mutta häntä velvoittivat sopimustekniset syyt. Elokuva kuvattiin kiireellä Alias-sarjan aikataulujen ehdoilla.

Jälki oli vaatimatonta, niin elokuvan suhteen kuin lippuluukuilla. Leffa floppasi huolella: USA:ssa Elektra keräsi pääsylipputuloja vain alle 25 miljoonaa. Maailmanlaajuiset tuotot ylittivät 56 miljoonaa.
Kritiikeissa todettiin leffan tuhonnen Gardenin uran ja Hollywood hyllytti suunnitelmat naissupersankarileffoista seuraavaksi vuosikymmeneksi.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone