Tänään TV:ssä leffafanien mielestä vuoden 2014 paras elokuva

Interstellar

Nelonen esittää sunnuntai-iltana Christopher Nolanin ohjaaman tieteiselokuvan Interstellar,jonka erikoistehosteet palkittiin Oscarilla, ja elokuva oli ehdolla neljässä muussa kategoriassa.

Interstellar oli Imdb.com -elokuvasivuston lukijoiden mielestä vuoden 2014 paras elokuva. Tieto perustuu Internet Movie Databasen kävijäarvosteluhin. Interstellar jätti taaksensa muun muassa Richard Linklaterin ohjaaman Boyhood in (2.) ja kolmanneksi sijoittuneen David Fincherin jännärin Girl Gone

Suosiolla oli varjopuolensa. Varity.com raportoi, että elokuva ladattiin laittomasti peräti 46,7 miljoonaa kertaa vuonna 2015. Interstellar olikin piraattien eniten lataama elokuva kyseisenä vuonna.

Interstellar kertoo maapallosta, joka on vähitellen muuttumassa asuinkelvottomaksi. Ryhmä asiantuntijoita lähetetään avaruuteen etsimään maapallon asukkaille uuden kodin.

Elokuvan pääosissa ovat Matthew McConaughey, Anne Hathaway ja Jessica Chastain. Elokuva oli taloudellinen menetys, se tuotti 663 miljoonaa dollaria.

Katso tv-ohjelmien tiedot ohjelmaoppaasta!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone