Tänään TV:ssä: Komediasensaation jatko-osasta ei tullut povattua jättifloppia, vaikka päätähti vaihtui

Magic Mike XXL (K12) – Perjantaina 31.07. klo 21:00

Nelosella perjantaina esitettävä elokuva on jatko-osa vuoden 2012 hittielokuvalle Magic Mike.

Steven Soderberghin ohjaama ensimmäinen Magic Mike valmistui vaivaisella 7 miljoonalla dollarilla, mutta se tuotti lähes 170 miljoonaa dollaria. Elokuva oli yksi vuosikymmenen sensaatioista.

Leffa perustuu löyhästi 18-vuotiaan floridalaisen miestripparin tarinaan. Fiktiivisessä jatko-osassa stripparin uralta vetäytynyt Mike (Channing Tatum) keskittyy huonekalufirmaansa, mutta veri vetää lavalle, kun hänen vanhat kaverinsa ovat lähdössä reissuun. Veteraaniryhmä päättää eläköityä tyylillä ja vetää vielä yhden komean show’n.

Elokuvan syntyä edelsi kohu, kun toinen päätähti Matthew McConaughey päätti jättää jatko-osan väliin. Sen myötä elokuvan uskottiin floppaavan.

Kaikesta huolimatta jatko-osa löysi suuren yleisön ja tuotti rutkasti voittoa. Lippuluukuilta saatiin kahisevaa 117 miljoonaa dollaria, kun tuotantokustannukset olivat 14 miljoonaa dollaria.

Elokuva sai vaihtelevia arvosanoja yleisöltä ja kriitikoilta. Rotten Tomatoes -sivuston ovat antaneet elokuvalle arvosanaksi melko suopean 65 / 100 %.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone