Tänään TV:ssä. Komediahitin jatko-osa repii huumoria seksistä ja huumeista

ted
Ohjaaja-käsikirjoittaja-näyttelijä Seth MacFarlanen eläväksi muuttuneesta teddykarhusta kertova esikoisohjaus Ted oli vuoden 2012 yllätysmenestyksiä.
Rivosuisen ja päihderiippuvaisen nallen ja Johnnyn (Mark Wahlberg) ystävyydestä kertova elokuva yhdisteli ja parodioi eri genrejä, ja niin tekee myös sen jatko-osa Ted 2, joka nähdään perjantaina ja lauantaina TV5:llä.
Komedian pääosissa nähdään MacFarlanen lisäksi Mark Wahlberg ja Amanda Seyfried.
Elokuvasta tuli taloudellinen menestys. Se tuotti 216 miljoonaa dollaria, joka kattoi tuotantokulut kolminkertaisesti. Ted 2 sai ristiriitaisen vastaanoton kriikoilta.
”MacFarlanen itsensä ääninäyttelemä Ted on itsekeskeinen ja huonokäytöksinen mutta silti jollain tapaa sympaattinen hahmo. Hauskuus ei rakennu niinkään pehmoiseen nallekarhuun liittyvien mielikuvien rikkomisesta vaan siitä, kuinka luontevasti muut suhtautuvat elävään leluun. Huvittavaa on vaikkapa se, kun ihmiset pohtivat, minkä vuoksi Ted näyttää tutulta”, kirjoitti Mesta.netin kriitikko J.K. Silvennoinen arviossaan.
”Huumori liittyy jäälleen pääosin suorapuheisuuteen, seksiin ja huumeidenkäytöön. MacFarlane tunnetaan parhaiten Family Guyn luojana, mikä näkyy Ted 2:ssa ensimmäistä osaa selvemmin. Tarinaa pilkkovat irralliset sketsimäiset kohtaukset, jotka eivät edistä juonta ja sopivat huonosti elokuvan mittaan ja yhtenäisen tarinan velvoitteeseen”, hän jatkoi.
 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone