Tänään TV:ssä: Kelly, 28, meni naimisiin 40 vuotta vanhemman miehen kanssa -”Se oli rakkautta ensisilmäyksellä”

85773
5D: Ikärajaton rakkaus – TV Viisi Tiistai 1.8. klo 23:00

Viisiosaisessa Ikärajaton rakkaus -sarjassa esitellään pariskuntia, joilla on huomattavan suuri ikäero.

Tämäniltaisessa viimeisessa jaksossa tavataan Kelly, 28, ja Bob, 69, jotka vakuuttavat, ettei kymmenien vuosien ikäero ole rasite. Pari kertoo rakastuneensa ensisilmäyksellä. He menivät naimisiin viisi vuotta sitten Kellyn ollessa vasta 23-vuotias.

”Ihastuin ensitapaamisella hänen sinisiin silmiinsä, ulkonäköönsä ja charmikkuuteensa. Aloimme lähetellä toisillemme viestejä. Lopulta en voinut olla erossa hänestä”, Kelly kertoo.

Bobilla on kaksi lasta ja yhdeksän lastenlasta edellisestä liitosta. Pari ei aio tehdä yhteisiä lapsia, koska Bod ei halua tulla isäksi eläkeikäisenä. Kellyn mukaan on mahdollista, että hän tekee lapsia jonkun muun kanssa, jos ”Bobista aika jättää”.

Jaksossa tavataan myös muun muassa Newcastlessa asuva aviopari Mark, 28,  ja Pat, 60. Heidän avioliittonsa herätti ristiriitaisia tunteita sukulaisissa. Mark kertoo, että hänen isänsä lopetti yhteydenpidon häiden jälkeen.

Brittiäläinen Ikärajaton rakkaus (Age gape love) ensiesitettiin Isossa-Britanniassa vuonna 2015. Sarjan on tuottanut Channel 5.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone