Tänään TV:ssä historian kolmanneksi huonoimmaksi nimetty parodiaelokuva – mistä tähän on saatu rahat?

Epic Movie (K12) – Sub

Maanantain Sub-leffana esitettävä Epic Movie kertoo neljästä orvosta, jotka pääsevät erikoiselle suklaatehtaalle, josta poispääsy ei ollutkaan itsestäänselvyys. Lopulta he päätyvät taikamaahan.
Pääosissa ovat Kal Penn, Jayma Mays ja Adam Campbell.
Eeppinen parodia ei kerännyt kriitikoilta. Elokuva kertoo neljästä orvosta, jotka saavat pääsyliput merkilliselle suklaatehtaalle.Sieltä poispääsy ei suju suunnitelmien mukaan ja he päätyvät taikamaahan.
Epic Movie sai on saanut Rotten Tomatoes -elokuvasivuston 64 kävijältä keskiarvosanan 2/100. thetoptens.com -sivusto on valinnut Epic Movien historian kolmanneksi huonoimmaksi parodiaelokuvaksi.

Epic Movie herättää paljon kysymyksiä. Miksi tämä on tehty? Mistä tähän on saatu rahat? Kuka haluaa nimensä yhdistettävän tähän?, Filmgoer-sivuston kriitikko Otto Kylmälä kirjoitti vuonna 2007 ensi-ilta-arviossaan.

”Huono näytteleminen ja oikeastaan kaikki muu pilaavat elokuvan täysin. Elokuva sisältää huonoja viittauksia MTV:n ohjelmiin ja tökeröjä musiikkiosuuksia”, Kylmälä jatkoi.

Murskakriitikeistä huolimatta leffa ei tuottanut tappiota. 20 miljoonalla dollarilla tuotettu elokuva sai 87 miljoonan dollarin edestä lipputuloja Yhdysvalloissa.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone