Tänään TV:ssä haukuttu ja kallis jännityselokuva – valittiin huonoimmaksi jatko-osaksi

speed 2
FOX esittää tiistaina vuonna 1997 ensi-iltansa saaneen jännityselokuvan, jossa Sandra Bullockin esittämä Annie Porterin  Karibian loma uuden poliisipoikaystävän kanssa saa dramaattisen käänteen vaarallisen psykopaatin kaapatessa risteilyaluksen.
Elokuva on jatko-osa menestysleffalle Speed – Kuoleman kyydissä. Toisin kuin esikoinen, Speed 2 sai huonot arvosanat kriitikoilta. Se voitti Razzie-palkinnon vuoden huonoimmasta jatko-osasta.
Lähtökohta leffalle oli huono, sillä ensimmäisen osan päätähti Keanu Reeves kieltäytyi roolista. Poikaystävä Alex Shaw`n roolissa nähdään Jason Patric.
Elokuva kuvattiin Miami Beachin edustalla Seabourn Legend -nimisellä risteilyaluksella. Laiva oli kuvausryhmän käytössä kuuden viikon ajan. Elokuva oli kallis, 110 miljoonaa dollaria. Se tuotti maailmanlaajuisesti noin 160 miljoonaa dollaria.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Leffa haisee kuin hapansilakka. Bullockin hahmo on nalkuttava teinibit**, ja kohta joku wonder woman. Dafoeonkaan suoritusta ei voi kehua tällä kertaa. Elokuva on kaaos.

Kommentit suljettu.