Tänään TV:ssä: Estottomien bikinityttöjen sekoilusta tuli hitti – ”valittu vuosituhannen parhaiden joukkoon”

Spring Breakers
Entiset Disney-tähdet Selena Gomez ja Vanessa Hudgens esittävät estottomia opiskelijatyttöjä, jotka himoitsevat pääsevänsä syntiselle spring break -lomalle Floridaan.
Vauhtikerroin lisääntyy kun rahoitusta etsivät tyttönelikko kohtaa paikallisen räppäri-huumediilerin, jota esittää James Franco. Kahta muuta tyttöä esittävät Ashley Benson ja Rachel Korine.
Kuulostaa teinikomedialta, mutta sitä elokuva ei varsinaisesti ole. Pikemmin kyseessä on surullinen rikosdraama nykyihmisistä, joiden elämässä ei ole mitään sisältöä.
Kulttiohjaaja Harmony Korine on työstänyt monia teinien sekoiluihin keskittyneitä leffaprojekteja, kuten Kids ja seksuaalisella materiaalilla mässäillyt Ken Park.
Vaivaisella viidellä miljoonalla dollarilla valmistunut elokuva tuotti runsaan voiton, noin 35 miljoonaa dollaria. Elokuva sai myös positiivisen vastaanoton kriitikoilta ja se on noussut kulttimaineeseen.
Vuonna 2016 BBC valitsi Spring Breakersin vuosituhannen sadan parhaan elokuvan joukkoon. Elokuva on saanut Rotten Tomatoes -sivuston kävijöiltä arvosanan 67/100.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone