Tänään TV:ssä: kotimaisesta komediasta tuli yllätyshitti – ehkä vuosikymmenen paras Suomi-komedia

Varasto (12). Varasto on Taru Mäkelän rouhea duunarikomedia. Arto Salmisen tekstiin perustuvassa elokuvassa miehet ovat yrmeää kellarin väkeä ja naiset ovelampia kuin koskaan. Varasto on hauska elokuva, jossa on vakava aihe.Näyttelijät ovat tähtikaartia; Kari-Pekka Toivonen, Aku Hirviniemi, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Esko Salminen, Juha Muje ja Hannele Lauri. Huimien henkilöhahmojen joukossa pankin räjäyttää Vesku Loiri yhdellä ainoalla repliikillä. Varasto valittiin Jussi-gaalan yleisöäänestyksessä Vuoden elokuvaksi 2012. Tuotanto: Kinosto Oy  

Kuvassa: Minttu Mustakallio (Karita) ja Kari-Pekka Toivonen (Antero Rousku).
Taru Mäkelän ohjaama rouhea duunarikomedia perustuu edesmenneen Arto Salmisen tekstiin. Elokuvan päähenkilö on rautakaupan varastonhoitaja Antero Rousku (Kari-Pekka Toivonen), joka ihastuu työkaveriinsa Karitaan (Minttu Mustallion). Elokuvassa duunarielämä näyttäytyy rouheana ja todenmukaisena.
Vuonna 2011 ensi-iltansa saanut elokuva nousi puskista yllätyshitiksi keräämällä elokuvateattereihin yli  200 000 katsojaa ja voittamalla Yleisö-Jussin. Elokuva sai myös hyvät arvosanat kriitikoilta.
Elokuvauutiset.fi arvioi, että Varasto on hauskin kotimainen elokuva kahteenkymmeneen vuoteen.
”Sinällään se ei vielä tarkoita mitään, mutta Veli-Pekka Hännisen käsikirjoitus sisältää myös nokkelinta ja samalla aidointa dialogia, mitä suomalaisessa elokuvassa on vuosiin nähty”, sivustolla ruodittiin.
Varasto-elokuvan jatko-osan saa ensi-iltansa ensi perjantaina 16.2. Mesta.net kävi viime syksynä kuvauksissa – lue lisää täältä.
Kuvahaun tulos haulle elisa viihde mesta.net tom of
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone