Tänään TV:ssä Colin Farrellin läpimurtoelokuva – ”erilainen ja raikas Vietnam-leffa”

(USA 2000) Nuoria sotilaita karaistaan Vietnamiin Louisianan rämeillä. Teksasilainen alokas Bozz kyseenalaistaa sodan ja armeijan motiivit mutta osoittaa myös johtajan elkeitä. N: Colin Farrell. O: Joel Schumacher. HD.
Kuvassa sotamiehet Jim Paxton (Matthew Davis, vas.) ja Roland Bozz (Colin Farrell).
-- Yle Kuvapalvelu
Tigerland (K16) – Yle TV2 Maanantai 13.5. klo 22:00

Colin Farrellin läpimurtoleffaksi nimetty Tigerland kertoo kuinka nuoria sotilaita karaistaan Vietnamiin Louisianan rämeillä.

Vuonna 2002 ilmestynyt Tigerland on erilainen Vietnam-elokuva, koska siinä ollaan paljon kasarmilla. Teksasilainen alokas Bozz (Farrel) kyseenalaistaa sodan ja armeijan motiivit mutta osoittaa myös johtajan elkeitä. Lopulta hänen joukkueensa lähetetään maanpäälliseen helvettiin nimeltä Tigerland.

The Boston Society of Film Critics” palkitsi Colin Farrellin parhaan miespääosan palkinnolla,

Film-o-holicin kriitikko antoi elokuvalle neljä tähteä.

”Vaikka Tigerland on kliseinen, ennalta arvattava ja henkilögalleria stereotyyppinen, niin sen rehellinen ja maanläheinen ote tuntuu erittäin raikkaalta. Tällaista väkevää amerikkalaista draamaa soisi enemmänkin tulevan vastaan. Etenkin päähenkilö Bozzia esittävä loistava irlantilaissyntyinen Colin Farrell on mies paikallaan. Hän on hyvin vanhanaikaisella tavalla vetovoimainen näyttelijä, joka on kuin sekoitus Russell Crowea ja George Clooneyta.”

Elisa Viihteen ohjelmaopas tarjoaa tv-ohjelmien tiedot maksuttomilta kanavilta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone