Tänään TV-ensi-illassa: Seksikomediassa pariskunta kuvaa lemmenpuuhiaan – oli ehdolla vuoden huonoimmaksi elokuvaksi

Sex Tape – kadonneen videon metsästys (K12) – Sub Sunnuntaina 17.11. klo 21:00

Vuonna 2014 valmistunut komediaelokuva saa tänään Suomen tv-ensi-illan.  Sex Tape -elokuvassa perheen isä ja äiti kaipaavat makuuhuoneeseen uutta potkua ja he päättävät kuvata kotivideon itsestään kokeilemassa läpi seksioppaan kaikki asennot. Kuinka ollakaan video päätyy vääriin käsiin.

Cameron Diazin ja Jason Segelin tähdittämä elokuva oli ehdokkaana vuoden 2014 Golden Raspberryn -gaalassa vuoden huonoimmaksi elokuvaksi. ”Razziella” palkitaan vuosittain vuoden huonoimmat elokuvat. Pääpalkintoa ei tullut, mutta Cameron Diaz valittiin roolistaan vuoden huonoimmaksi näyttelijättäreksi.

Rotten Tomatoes -sivuston kävijöistä 17 prosenttia vain suosittelee elokuvaa.

Heikoista arvosanoista huolimatta elokuva oli taloudellinen menestys. 40 miljoonalla dollarilla valmistunut elokuva tahkosi 126 miljoonan dollarin lipputulot.

Sex Tape on kaiketi seksikomedia, mutta komedia seksistä se ei ole. Alussa kehitellään lupaavaa asetelmaa seksiin ja pornoon liittyvästä kaksinaismoralismista. Jay ja Annie puhuvat seksistä ja arjen pyörittämisen haasteista luontevasti”, kirjoitti Film-o-Holic-sivusto elokuvasta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone