Tänään TV-ensi-illassa katastrofielokuva, joka päätyi ikävälle listalle – näyttävät erikoistehosteet herättivät ihastelua

Geostorm (K12) – Lauantaina 17.10. klo 21:00

Vuonna 2017 valmistunut Geostorm-elokuva nähdään tänään ensimmäistä kertaa Suomen televisiossa.

Dean Devlinin ohjaama elokuva kertoo katastrofaalisesta ilmastonmuutoksesta, joka vaarantaa koko maapallon tulevaisuuden. Lopulta maailman pelastaminen jää kahden veljeksen harteille, kun heidän on korjattava pieleen mennyt satelliittiverkko. Pääosissa nähdään Gerard Butler ja Jim Sturgess.

Geostorm sijoittui neljänneksi, kun arvovaltainen elokuvasivusto Hollywood Reporter listasi kymmenen vuoden 2017 huonointa elokuvaa. Sivuston mukaan vuoden huonoin leffa oli Nine Eleven (9/11).

Geostorm valmistui 120 miljoonalla dollarilla ja se keräsi maailmanlaajuisesti noin 220 miljoonaa dollaria. Elokuva on saanut Rotten Tomatoes -leffasivuston kävijöiltä vaatimattoman 17 prosentin suosituksen. Myöskään kriitikot eivät lämmenneet elokuvalle, mutta sen visuaaliset efektit, näyttävät räjähdykset ja sääilmiökuvaukset herättivät ihastelua.

Kaikesta huolimatta Geostorm ei ole poikkeuksellisen huono elokuva kaavamaisten katastrofielokuvien virrassa. Se on enimmäkseen vain vaivaannuttava ja noin 20 vuotta myöhässä.”, totesi Film-o-holic -sivuston kriitikko kirjoitti.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone