Tänään ensimmäistä kertaa Suomen televisiossa: Steven Seagalin vähälle huomiolle jäänyt toimintaleffa – päätyi suoraan suoratoistoon

Contract to Kill (K16) – Sub lauantaina 28.11. klo 21:00

Toimintaelokuvien legenda Steven Seagal esittää vuonna 2016 valmistuneessa toimintaelokuvassa ex-huumeagentti John Harmonia, joka kutsutaan takaisin eläkkeeltä tutkimaan meksikolaisten huumekartellien ja ääri-islamistien yhteistyötä. Hän tehtävänään on usuttaa vaaralliset ryhmittymät toisiaan vastaan.

Keoni Waxmanin ohjaama elokuva ei päässyt Yhdysvalloissa laajaan elokuvateatterilevitykseen ja se keräsi vaivaiset 135 000 dollarin lipputulot maailmanlaajuisesti. Elokuva julkaistiinkin suoraan suoratoistopalveluissa.

Contract to Kill ei saanut muutenkaan hyvää vastaanottoa.

Los Angeles Timesin kriitikko Kimber Myers piti sitä ”tyhjänpäiväisenä toimintaelokuvana”, joka ”todennäköisesti miellyttää Seagalin fanikuntaa” – ja heillehän tämä onkin tehty.

Contract to Kill kuvattiin Romaniassa. Katso traileri alta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

3 kommenttia

  1. Toi on jotenkin niin koominen ukko. Äijä painaa joku 150 kg sitten se yrittää näytellä jotain actionukkoa. Ne yrittää löytää sellaisia kuvakulmia, ettei katsojat näe minkälainen makkara se on vaikka ei tarvi nähdä kun stevenin kolmoisleuka niin tietää, etyä nyt on massaa liikkeellä.

  2. 90 luvun leffat ovat rautaa ja vielä 2001 ilmestynyt Exit Wounds oli kova leffa. Sen jälkeen ollaan menty niiiiin pahasti metsään että äijästä on tullut täysi vitsi. Haluisin kyllä vielä kerran nähdä Casey Rybackin pieksämässä pahiksia. Mutta koska laivat ja junat on jo käyty niin toivon vaan ettei kolmas osa olisi niin ilmeinen miljöönsä suhteen…

Kommentit suljettu.