Tammerfest ja Wanaja Festival jäävät juhlimatta

Tampereen kaupunkifestivaali Tammerfest ja Hämeenlinnan Wanaja Festival ovat julkistaneet päätöksen – festivaalit jäävät juhlimatta kuluvan vuoden osalta.

Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.
Olemme murtuneita ja pettyneitä, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli ihmisten terveyteen”.

Jo ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festareille.

Tammerfest järjestetään seuraavan kerran 22.-24.7.2021.

Wanaja Festival juhlitaan seuraavan kerran  9.-10.7.2021.

View this post on Instagram

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. 𝐓𝐚̈𝐦𝐚̈ 𝐭𝐚𝐫𝐤𝐨𝐢𝐭𝐭𝐚𝐚 𝐬𝐢𝐭𝐚̈, 𝐞𝐭𝐭𝐚̈ 𝐓𝐚𝐦𝐦𝐞𝐫𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐚̈ 𝐞𝐢 𝐯𝐨𝐢𝐝𝐚 𝐭𝐚̈𝐧𝐚̈ 𝐯𝐮𝐨𝐧𝐧𝐚 𝐣𝐚̈𝐫𝐣𝐞𝐬𝐭𝐚̈𝐚̈. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä. Olemme murtuneita ja pettyneitä, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli ihmisten terveyteen 💜 ☀️ Jos haluat juhlia ensi vuoden Tammerfesteillä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Tammerfesteille 2021, joten pidä hyvä huoli lipustasi. 𝐓𝐚𝐦𝐦𝐞𝐫𝐟𝐞𝐬𝐭 𝐣𝐮𝐡𝐥𝐢𝐭𝐚𝐚𝐧 𝐭𝐚𝐚𝐬 𝐑𝐚𝐭𝐢𝐧𝐚𝐧𝐧𝐢𝐞𝐦𝐞𝐧 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐢𝐩𝐮𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬𝐬𝐚 𝟐𝟐.-𝟐𝟒.𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟏. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. ☀️ Jos haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. 𝐋𝐢𝐩𝐩𝐮𝐫𝐚𝐡𝐨𝐣𝐞𝐧 𝐭𝐚𝐤𝐚𝐢𝐬𝐢𝐧𝐡𝐚𝐤𝐮 𝐨𝐧 𝐭𝐞𝐡𝐭𝐚̈𝐯𝐚̈ 𝟑𝟏.𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟎 𝐦𝐞𝐧𝐧𝐞𝐬𝐬𝐚̈. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet @tiketti.fi ja @lippu.fi Katso toimintaohjeet Pakkahuoneen ja Klubin Tammerfest-lippujen osalta alla olevasta linkistä. Tammerfestin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen 𝐥𝐢𝐩𝐩𝐮𝐩𝐚𝐥𝐚𝐮𝐭𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧 𝐨𝐡𝐣𝐞𝐞𝐭 𝐣𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐤𝐢𝐭, 𝐭𝐬𝐞𝐤𝐤𝐚𝐚 𝐨𝐬𝐢𝐨 𝐭𝐚̈𝐚̈𝐥𝐭𝐚̈: www.tammerfest.fi/ukk ↘️ suora linkki biossa! Jos sinulla herää kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille yksityisviestiä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä esiintyä, tarkistathan ensin UKK:n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta. Nyt yhdessä vaikeiden aikojen yli musiikin voimalla ja haaveissa katseet kohti ensi kesää, Tammerfesteillä nähdään taas 22.-24.7.2021! 🎵 😍 Tsemppietähali ihan joka kotiin 💜 #tammerfest #tampere @radioaalto.

A post shared by Tammerfest (@tammerfest) on

View this post on Instagram

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Hämptonin ylpeyttä, 𝐖𝐚𝐧𝐚𝐣𝐚 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐢𝐚 𝐞𝐢 𝐯𝐨𝐢𝐝𝐚 𝐭𝐚̈𝐧𝐚̈ 𝐯𝐮𝐨𝐧𝐧𝐚 𝐣𝐚̈𝐫𝐣𝐞𝐬𝐭𝐚̈𝐚̈. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä. Meitä ottaa päähän ja harmittaa, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli ihmisten terveyteen 💚 ♻️ Jos haluat juhlia ensi vuoden Wanaja Festivalilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Wanaja Festivalille 2021. 𝐖𝐚𝐧𝐚𝐣𝐚 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐡𝐥𝐢𝐭𝐚𝐚𝐧 𝐞𝐧𝐬𝐢 𝐤𝐞𝐬𝐚̈𝐧𝐚̈ 𝐤𝐚𝐤𝐬𝐢𝐩𝐚̈𝐢𝐯𝐚̈𝐢𝐬𝐞𝐧𝐚̈ 𝐇𝐚̈𝐦𝐞𝐞𝐧𝐥𝐢𝐧𝐧𝐚𝐧 𝐋𝐢𝐧𝐧𝐚𝐧𝐩𝐮𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬𝐬𝐚 𝟗.-𝟏𝟎.𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟏. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. ♻️ Mikäli haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. 𝐋𝐢𝐩𝐩𝐮𝐫𝐚𝐡𝐨𝐣𝐞𝐧 𝐭𝐚𝐤𝐚𝐢𝐬𝐢𝐧𝐡𝐚𝐤𝐮 𝐨𝐧 𝐭𝐞𝐡𝐭𝐚̈𝐯𝐚̈ 𝟑𝟏.𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟎 𝐦𝐞𝐧𝐧𝐞𝐬𝐬𝐚̈. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet @tiketti.fi ja @lippu.fi ♻️ Wanaja Festivalin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen 𝐥𝐢𝐩𝐩𝐮𝐩𝐚𝐥𝐚𝐮𝐭𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧 𝐨𝐡𝐣𝐞𝐞𝐭 𝐣𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐤𝐢𝐭, 𝐭𝐬𝐞𝐤𝐤𝐚𝐚 𝐨𝐬𝐢𝐨 𝐭𝐚̈𝐚̈𝐥𝐭𝐚̈: www.wanajafestival.fi/ukk Jos mieleen nousee kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille yksityisviestiä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä esiintyä, tarkistathan ensin UKK’n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta. Nyt koko Hämeenlinna yhdessä vaikeiden aikojen yli ja kohti ensi kesää – Hämpton raikaa jälleen 9.-10.7.2021! 🙌 Pidä huoli 💚 #wanajafestival #wanajafestival2021 #hämpton @radioaalto

A post shared by Wanaja Festival (@wanajafestival) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone