Tältä näyttää uusi draamasarja Kevyttä yläpilveä – traileri julkaistu

Taavi Vartian ohjaama Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Kevyttä yläpilveä julkaistaan 26.3. Sarjan traileri on julkaistu ja sen voi katsoa jutun alta.

Kahdeksanosainen moderni draamasarja kertoo siskoksista, sukutilasta ja koko Nurmijärven kunnan sekoittavasta hotellihankkeesta.

Pääkaupunkiseudulla ja Nurmijärvellä kuvatun sarjan pääosia näyttelevät Elsa Saisio ja Vuokko Hovatta. Heidän lisäkseen rooleissa nähdään muun muassa Leo Honkonen, Elias Westerberg, Amos Brotherus, Vesa Vierikko, Rea Mauranen, Alina Tomnikov ja Tatu Mönttinen.

Luksuselämää vuosikymmenet Espanjassa viettänyt Vivian Holm (Elsa Saisio) palaa takaisin kotiseudulleen ja päättää pystyttää kansainvälisen huippuhotellin Nurmijärvelle. Vivianin suunnitelmassa suvun pellot saavat siirtyä, kun sata vuotta sitten viljelymaaksi kuivattu järvi palautetaan takaisin paikoilleen uuden hotellin kylkeen. Kotitilasta huolehtinut Linda (Vuokko Hovatta) ei kuitenkaan suostu sisarensa suunnitelmaan, sillä toteutuessaan se hautaisi vesimassojen alle sekä hänen kotinsa että peltojen alla piilevän tulenaran salaisuuden.

Nurmijärvellä alkaa kunnan kahtia jakava siskosten kamppailu, jossa kaikki tarkoittavat hyvää, mutta tuumakaan ei anneta periksi.

kevytta ylapilvea promo

Laura Immos
ja Lassi Vierikon käsikirjoittaman sarjan tuottavat Warner Bros. International Television Production Finlandin Outi Limnell ja Seija-Liisa Eskola.

Sarjan kaikki kahdeksan jaksoa tulevat katsottaviksi Elisa Viihde Aitioon 26.3.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone