Tältä näyttää Selviytyjät Suomi Pohjola

Pohjolassa kuvattu Selviytyjät Suomi -kausi käynnistyy helmikuun lopulla.

HUOM! Sisältää ennakkoa tulevasta.

Ensimmäiset kuvamaistiaiset viime syksynä pohjolassa kuvatussa Selviytyjät Suomi -kaudesta paljastavat, että tällä kertaa luvassa on jotain aivan muuta, mitä tässä ohjelmassa on koskaan aikaisemmin nähty.

Me ollaan täällä pohjolan luonnossa niin vakavimmat asiat, mitä tulee mieleen on kylmyys ja kastuminen. Jos täällä ois yksin, tänne vois kuolla. Mä pärjään täällä tosi hyvin ja suurin osa ihmisistä ei”.

Helmikuun 27. päivä alkavalla kaudella trooppiset maisemat ovat vaihtuneet kylmään ja karuun pohjolaan. Vesisateessa ja viimassa Selviytyjät Suomi -tittelistä taistelee 16 julkisuudesta tuttua kilpailijaa: hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija ja sometähti Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, valmentaja, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Selviytyjät Suomi lauantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Ohessa esittelytraileri:

(Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone