Takavuosien ykkösartistin ura romahti – Pidätettiin rästiin jääneiden elatusmaksujen takia

mario winans

Yhdysvaltalainen laulaja ja tuottaja Mario Winans on pidätetty rästiin jääneiden elatusmaksujen takia. TMZ:n mukaan Winansin piti maksaa joka kuukausi 3500 dollaria 12-vuotiaalle lapselleen, mutta maksueriä on jäänyt rästiin jopa 178 000 dollarin edestä.

Winans päästetiin vapaaksi hänen luvattua tuomarille, että hän maksaa osan velasta lainarahalla. Asiakirjojen mukaan hän väittää ansaitsevansa noin 3000 dollaria kuukaudessa.

43-vuotiaan R&B-laulajan ura on ollut viime vuosina alamäessä. Vuonna 2004 hänen kakkosalbuminsa Hurt No More  debytoi Billboard 200 -listan sijalla kaksi. Singlelohkaisu Don’t Wanna Know nousi listaykköseksi muun muassa Englannissa. Samana vuonna hän oli ehdolla parhaan miesartistin Grammy-palkinnon saajaksi.

Hän levytti aikoinaan Bad Boy Recordsille ja teki yhteistyötä Diddyn kanssa. Vuonna 2014 hän ilmoitti julkaisevansa sooloalbumin oman levymerkin kautta, mutta levy on vielä tekeillä.

Viime vuonna Winansia syytettin veromaksujen laiminlyömisestä. Syyttäjän mukaan hänellä on maksamattomia veroja yli 400 000 dollaria vuosilta 2008 – 2012,

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone