Tähdet, tähdet -voittaja Konsta Hietanen selventää somessa ”uutta tulemistaan” – tämä on tilanne nyt

Tähdet, tähdet 2020 -ohjelman voitolla itsensä suuren yleisön kiinnostuksen kohteeksi nostanut Konsta Hietanen päivittää tilannettaan somessa.

Olen vetäytynyt kellariin tekemään biisejä jo jonkin aikaa sitten, enkä ole antanut moneen viikkoon haastiksia yms. mutta olen kuulemma silti ollut näkyvillä jonkun verran…No näkyvyys ei kyllä harmita, sellaisella olisi ollut tilausta tässä jo kyllä monta vuotta. Nyt kuitenkin keskityn olennaiseen eli luon, treenaan, keikkailen muutamat striimit ja näyttelen Mikin koukeroita”.

Konsta painottaa, että mies on tehnyt musiikkia ja keikkailut jo vuosia. ”Uusi tuleminen” on siinä mielessä turhan juhlallinen ilmaisu.

”Mulle oli tärkeää puhua avoimesti ja antaa haastiksia, ettei jengille tulisi vääränlaista kuvaa tästä ”uudesta tulemisesta”. Nyt kuitenkin lähes kaikki tietää, että olen vuosia kaikenlaisilla keikoilla kiertänyt laulaja/lauluntekijä, jolla on iso perhe. Eipä niistä, ilveksistä tai muustakaan tarvitse siis enää jauhaa joka paikassa. Keskityn siis kellarissa touhuamiseen, jotta olisi tarjota lisää tuntemuksia, elämyksiä ja yllätyksiä kansalle”

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Olen vetäytynyt kellariin tekemään biisejä jo jonkin aikaa sitten, enkä ole antanut moneen viikkoon haastiksia yms. mutta olen kuulemma silti ollut näkyvillä jonkun verran… No näkyvyys ei kyllä harmita, sellaisella olisi ollut tilausta tässä jo kyllä monta vuotta😁😁😁😁 Nyt kuitenkin keskityn olennaiseen eli luon, treenaan, keikkailen muutamat striimit ja näyttelen Mikin koukeroita. Mulle oli tärkeää puhua avoimesti ja antaa haastiksia, ettei jengille tulisi vääränlaista kuvaa tästä ”uudesta tulemisesta”. Nyt kuitenkin lähes kaikki tietää, että olen vuosia kaikenlaisilla keikoilla kiertänyt laulaja/lauluntekijä, jolla on iso perhe. Eipä niistä, ilveksistä tai muustakaan tarvitse siis enää jauhaa joka paikassa. Keskityn siis kellarissa touhuamiseen, jotta olisi tarjota lisää tuntemuksia, elämyksiä ja yllätyksiä kansalle. Toki minua näkee muutamissa hyväntekeväisyyshommissa, mm nenäpäivässä heti tämän viikon perjantaina. Ja ensi viikon Möysän Musaklubi – Mössö live/striimikeikka on tosi tärkeä ja upea homma meidän bändille!!! Toivottavasti mahdollisimman moni on messissä jommalla kummalla tavalla!! 📷 @piamariarautio

Henkilön Konsta Hietanen (@konstahietanen) jakama julkaisu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone