Syöpää sairastavalta tositelevisiotähdeltä viimein hyviä uutisia – ”mun sydämen päällä oleva kasvain on pienentynyt”

temptation island suomi 2018

Useista tositelevisio-ohjelmista tuttu Janita Lukkarinen (25) paljasti heinäkuussa sairastavansa syöpää – kasvaimia on Janitan kehossa useita.

Hoidot aloitettiin välittömästi. Viimein Janitalla on kerrottavaan hyvia uutisia – sydämen päällä oleva kasvain on pienentynyt kolmasosan lähtökohdasta.

Tänään lääkäri kertoi hyviä uutisia, veriarvot on tilanteeseen nähden todella hyvät, pääsen huomiseen hoitoon, sekä kroppa kestää sytot hyvin, eli pysytään suunnitelmassa ja tulee yksi uusi solusalpaaja mukaan”.

Janitan tuore somepostaus kertaa seikkaperäisesti raskaiden hoitojen intensiivisyyden:

View this post on Instagram

Happy Day ✨💕 Tänään on taas päivä ennen seuraavaa hoitoa, päivä jona haluan keretä tekemään kaiken, mitä en enää huomisen hoidon jälkeen jaksa tekemään. Asioita, jotka piristää ja voimaannuttavat, antavat voiman uskoa parempaan huomiseen ja siihen, että elämä vielä voittaa. ❤️ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Huomenna tulee sytostaatti, jota seuraa solusalpaajien ottaminen kotona, sekä valkosolupiikit, jotka kaikkinensa kestävät yhteensä 10pv. Onnea on se, että tällä kerralla pääsen heti huomenna kotiin ja sain uudet pahoinvoinninestolääkkeet. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Mun hoidothan on todella alussa vielä, 2. hoitosykli seitsemästä vasta takana ja tää matka tuntuu kestäneen heinäkuusta jo ikuisuuden, mutta itse alan vasta tajuamaan tätä kaikkea tapahtunutta. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Tänään lääkäri kertoi hyviä uutisia, veriarvot on tilanteeseen nähden todella hyvät, pääsen huomiseen hoitoon, sekä kroppa kestää sytot hyvin, eli pysytään suunnitelmassa ja tulee yksi uusi solusalpaaja mukaan. Hoidot toteutetaan kahden viikon välein, enkä oo vielä kertaakaan sairastunut 🍀 koputanpa puuta. 🌺🙌 Keuhkoista on TT-kuvissa löytynyt muutosta, mutta johtuu akuutista infektiosta, mihin syön kyllä estävää ab-kuuria, joten muuta ei tarvitse tehdä. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Mun sydämen päällä oleva kasvain on pienentynyt, se on enää kolmasosan lähtökohdasta 🙏💕 Mä todella toivon sen katoavan hoidon aikana, jotta mun sydän säästyy säteiltä ja arpeutumiselta. 💕✨🍀 Kuva: @gipsy__warrior Hiukset: @hiusextraheinilaofficial #Dina #americanbulldog #ab #happyday #blond #wig #dog #jeans #home #hiusextraheinilä

A post shared by Janita Lukkarinen (@juanitapupu) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone