Suvi Teräsniskalla ikäviä uutisia: ”Mä oon itkenyt ja raivonnut tän tilanteen edessä”

Suvi Teräsniskan ”Ihmisen poika” -konserttikiertue joudutaa siirtämään ensi vuoden syksyyn.

Keikkojen oli tarkoitus käynnistyä loka-marraskuun vaihteessa, mutta korona aiheuttaa edelleen liikaa epävarmuutta ja hankaluutta. ”Jossain paikkakunnalla rajoituksia ollaan päästy jo purkamaan hyvinkin pitkälle ja yksittäisen konsertin järjestäminen olisi saattanut olla jopa mahdollista, mutta kun kyseessä on 24 konsertin KIERTUE, ei sen pilkkominen osiin ole mahdollista. Kiertueita varten harjoitellaan, vuokrataan kamat ja tilat ja palkataan ukkoja töihin. Jos nyt olisimme tehneet kaiken tuon työn muutamaa yksittäistä konserttia varten, olisivat kulut nousseet niin suuriksi, että taloudellisesti konsertteja olisi ollut mahdoton järjestää”.

Osa konserteista on loppuunmyyty tai lähes loppuunmyyty ja meillä ei tällä hetkellä ole mitään varmuutta siitä että tänä syksynä saisi vielä täysille saleille esiintyä”.

Mä oon itkenyt ja raivonnut tän tilanteen edessä, vaikka samalla olen toki ymmärtänyt etten itse voi tälle mitään. Olen niin kovasti odottanut että olisin päässyt esittämään teille Ihmisen pojan ja monen muun hienon Yö-laulun tarinan, niin kuin minä olen ne kokenut. Mutta nyt ei auta muuta kuin odottaa vielä vuosi.

vesalaofficialVahvistettu❤️5 tykkäystäVastaa

warnermusicliveVahvistettu❤️3 tykkäystäVastaa

sari.huoTälle syksylle oli Ouluun kaksi konserttia. Jos ne molemmat on myyty loppuun niin kaikki ei mahdu yhteen konserttiin. Mulla on liput siihen toiseen Oulun konserttiin.Vastaa

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone