Suosittu Instagram-kaunotar kuoli äkillisesti vain 18-vuotiaana – isoveli on maailmankuulu poptähti

Félicité Tomlinson

Poikabändistä One Directioninsta maineeseen nousseen Louis Tomlinsonin sisko Félicité Tomlinson on kuollut sydänkohtaukseen vain 18-vuotiaana.

Félicité Tomlinson tunnettiin muotisuunnittelijana ja hänellä on Instagramissa lähes 1,4 miljoonaa seuraajaa. Lahjakas ja liikunnallinen nuori nainen oli mukana hyväntekeväisyysprojekteissa ja sunnitteilla oli oma runokirja.

TMZ-sivuston mukaan Tomlinson sai äkillisen sairaskohtauksen keskiviikkona studiolla Lontoossa. Paikalle saapunut ensihoitoyksikkö yritti elvyttää häntä, mutta tuloksetta. Hänet julistettiin kuolleeksi paikalla.

Juttu jatkuu…

Hänen ei tiedetty kärsineen sydänvaivoista. Hiljattain Thomlinson kertoi lopettaneensa kokonaan alkoholinkäytön ja tupakoinnin.

Félicité Tomlinson julkaisi viimeiseksi jääneen Instagram-päivityksen vain kaksi päivää ennen kuolemaansa. Hän kirjoitti kuvan oheen ”Miksi näytän näytän näin järkkyttyneeltä?”

Thomlinsonin perhe on luonnollisesti järkyttynyt poismenosta. Perheen äiti Johannah Deakin kuoli vuonna 2016 syöpään vain 43-vuotiaana.

View this post on Instagram

Don’t know why I look so shocked 🖤

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone