Suomen seksikkäin strippari Irina Tundra kertoo uutuuskirjassa asiakkaiden fetisseistä: ”Yksi erikoisimmista pyynnöistä, jonka olen saanut”

irina tundra 1

Dekkaristina tunnetun Christian Rönnbackan tuoreessa Irina Tundra K18 -kirjassa avautuu kuvin ja kertomuksin strippari Irina Tundran elämä, jossa seksikäs ulkonäkö ja vankka esiintymiskokemus tuovat leivän pöytään.

Suomen seksikkäin -tittelin 2017 voittaneella Irina Tundralla on takanaan yli kymmenen vuoden kokemus aikuisviihdealalta. Suomen tunnetuimmalla stripparilla on takanaan satoja promo- ja polttarikeikkoja sekä esiintymisiä ulkomailla. Hän ei ole kuitenkaan koskaan tehnyt pornoa.

Hän kertoo kirjassa lukuisia tarinoita, joista osa koskee erikoisia asiakaskohtaamisia ja eriskummallisia toivomuksia.

”Yksi erikoisimmista pyynnöistä, jonka olen saanut, oli sellainen, jossa asiakas pyysi minua turmelemaan oman autonsa ja kuvaamaan toimintani videolle. Hän väitti sitä omaksi fetissikseen. Nimimerkin takaa käyty keskustelu sähköpostilla ei varmaankaan olisi riittänyt vapaudu vankilasta -kortiksi, jos asia olisi mennyt poliisille. En luonnollisestikaan toteuttanut tätä asiakkaan pyyntöä.”

2454554Tundra toteaa kirjassa, että fetissien toteuttaminen on hankalaa niihin liittyvän rajanvedon vuoksi. Hänen oma raja menee siinä, että kumpikaan osapuoli ei koske ruumiinosallaan tai välineellä toisen sukupuolielimiin.

”Fetissisessio tarkoittaa asiakkaalle käytännössä seksiä, ja usein hän laukeaa sitä toteuttaessaan. Jokainen strippari joutuu päättämään, missä menee prostituution tai seksin myynnin raja näissä tilanteissa”, hän sanoo kirjassa.

Christian Rönnbacka sanoo suhtautuneensa ennakkoluuloisesti, kun hänelle ehdotettin kirjaprojektia.

”Ajattelin ennakkoluuloisesti, ettei strippari voi olla kovin mielenkiintoinen henkilö. En ollut tavannut Irinaa koskaan enkä tiennyt hänestä enempää kuin mitä olin netistä lukenut”, Rönnbacka kertoo kirjassa.

”Alkoi pitkä väsytyskamppailu. Sain Photoliesin studiolla kuulla tarinoita, joita Irina oli kertonut kuvausten aikana. Kiinnostukseni alkoi vähitellen herätä. Sain kuulla, että Irina oli opiskellut yliopistossa, oli täysin raitis, suhtautui uraansa ammattimaisesti ja suunnitteli tulevaisuuttaan. Se romutti enimmät ennakkoluuloni. Hyvin pian ilmeni, ettei minulla ollut minkäänlaista käsitystä siitä, millaista työtä strippaaminen voi olla.”

Irina Tundra K18 -kirja ilmestyi viime viikolla Lue ilmainen näyte kirjasta,

Kursivoidut kohdat on lainattu kirjasta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. pitääkö paikkansa että miehet tumputtaa noissa stripparin privaattishow esityksissä?

    1. Itseasissa miehet tumputtaa jo ihan tavallisissakin esityksissä. Siellä vedetään häpeilemättä lapaseen ringissä stripparin ympärillä. Mälli ja rahat lentää komeassa kaaressa esiintymislavalle.

Kommentit suljettu.