Suomen keikka varmistui – kotimainen radiokanava soittaa tänään pelkkää Metallicaa

Metallican Worldwired -kiertue saapuu ensi kesänä Suomeen. Jättikonsertti pidetään 16.7. Kantolan tapahtumapuistossa Hämeenlinnassa lipunmyynnin alkaessa perjantaina 28.9. kello 10. Muita esiintyjiä ovat ruotsalainen Ghost ja norjalainen Bokassa.

Suomen konsertin kunniaksi Radio City soittaa tänään koko päivän vain  Metallica-yhtyeen musiikkia. Metallica -päivä alkoi kello 11 ja jatkuu aina puoleenyöhön saakka.

Kanavan ohjelmat ja juontajapaikat pyörivät normaalisti. Perjantaina 28.9. kanava soittaa kuuntelijoidensa äänestämän Metallica top-20 -listan.

”Mikä olisi parempi tapa juhlistaa tulevaa huippukeikkaa kuin antaa ilmatilaa kunnolla tälle ikonille? Sekä kuuntelijamme että henkilökuntamme hyppivät kattopaneelit rikki sekä keikasta että tempauksestamme. Olemme rinta rottingilla ja appelsiinit kainaloissa ja muutenkin äärimmäisen ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä Metallican kanssa. Bändi on yksi tärkeimmistä kulmakivistä ja suunnannäyttäjistä nykyiselle rockmusiikille ja normaalioloissakin kanavamme musiikillista ydinmehua”, kommentoi Metallica -päivää Radio Cityn kanavapäällikkö Jani Rajalin.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone