Sunrise Avenue lopettaa – jäähyväiskonsertti Olympiastadionilla elokuussa

Suomen menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Sunrise Avenue sanoo hyvästit ensi kesän jälkeen. Yhtye tiedotti lopettamisesta Helsingissä pidetyssä tiedotustilaisuudessa maanantaina.

Viimeinen konsertti järjestetään Helsingin olympiastadionilla 15. elokuuta 2020. Sitä ennen yhtye esiintyy myös Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa, jossa sen suosio on ollut huippulukemissa.

Samu Haberin mukaan päätöstä oli mietitty yhdessä jo pitkään eikä lopettamiseen liity dramatiikkaa.

Yli kaksi ja puoli miljoonaa albumia myynyt Sunrise Avenue julkaisi tänään klo 10 viimeisen, faneille omistetun kappaleensa Thank You For Everything, joka kuvastaa kokoonpanon tuntoja ison ja haikean päätöksen jälkeen. Kappale jää Sunrise Avenuen viimeiseksi. Samaan aikaan julkaistiin myös Thank You For Everything -musiikkivideo, jonka voit katsoa alta.

”Raskain sydämin joudun kertomaan, että olemme päättäneet lopettaa yhteisen matkamme. Tajuan, että on vaikeaa ymmärtää, miksi luopuisimme jostain näin ainutlaatuisesta. Mutta menestyksen alla on kuitenkin myös paljon mitä ulos ei näy. On monta erilaista ihmistä tarpeineen ja haluineen. On miljoona katkoviivaa moottoritiessä, yksinäisiä hotellihuoneita ja koti jota kaipaa jossain kaukana. Ja tunne, että kaikki mahdollinen on saavutettu. Nyt on aika hengittää ja elää jollekin seuraavalle unelmalle. On vaan pakko uskaltaa seurata sydäntään. Ja sitä tässä nyt pitkän harkinnan jälkeen tehdään”, Samu Haber kommentoi.

Viimeisen Suomen keikan liput tulevat myyntiin 9.12. klo 10 Lippupisteessä.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone