Subin kesässä deittailureality kerää kesäihmisen huomion

love island

Sub esittää brittiläistä deittailurealitya kesäihmisten iloksi.

Love Island on noussut ilmiöksi Iso-Britanniassa, ja nyt ohjelman ensimmäinen tuotantokausi nähdään Subilla.

Näyttävät sinkut taistelevat toistensa huomiosta ja jatkopaikasta seuraavaan jaksoon ja lopulta rahapotista Espanjan paratiisimaisissa puitteissa.

Komeita miehiä ja upeita nuoria naisia on alussa yhteensä 23 ja joka viikko vähintään kaksi heistä joutuu matkustamaan kotiin. Naiset saavat alussa valita itselleen miesparin ja parit tavoittelevat yhdessä voittosummaa. Parit voivat kuitenkin vaihtua matkan varrella kun rakkaus astuu kuvioihin.

Love Island Subilla 27.6. alkaen kaksi jaksoa peräkkäin klo 21 ja 22 tiistaista torstaihin. Love Islandin aloitusjakso ti 27.6. klo 21 ja finaalijakso to 10.8. klo 21 ovat kaksituntisia erikoislähetyksiä.

Myös Exiä rannalla (UK) kuuluu Subin kesäohjelmistoon. Rantareality pyörii tänä kesänä brittijaksoilla Subilla 26.6. alkaen maanantaisin klo 22.

Toisilleen vieraat sinkut lähtevät etelän lämpöön. Rennon rantaloman tunnelma muuttuu kertaheitolla, kun rantavesistä nousee yksi toisensa jälkeen milloin kenenkin ex-rakkaita. Kyseessä on sarjan 4. tuotantokausi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone