Steve’n’Seagulls kuvasi musiikkivideon pariisilaisessa ravintolassa – näin huikeaa on meno maailmankiertueen keikoilla

steven seagulls

Taidoikkailla cover-versioilla maailmanmaineeseen noussut, mutta omaakin musiikkita työstävä suomalaisyhtye Steve’n’Seagulls julkaisi yli 150 miljoonaa katsojaa keränneiden videoidensa jatkoksi uuden tuotoksen.

Versiointi Lenny Kravitzin hitistä Are you gonna go my way on kuvattu Pariisin ytimessä. Yhtyeen mukaan keikkatilanteissa kappale on saanut yleisöltä erinomaisen vastaanoton.

Maalaistunnelmaisten videoidensa jatkeeksi yhtye päätti kuvata videon tällä kertaa aiheeseen sopivasti Ranskan suurkaupungissa kesken kiireisen kesäkiertueen, joka on vienyt bändin ympäri Eurooppaa edelliskesien tapaan. Kuvauspaikaksi löytyi, ranskalaisen kiertuemanagerin avustuksella, todella perinteikäs ja tunnelmallinen ranskalainen ravintola.

”Ranskalaisen ystävämme avulla löysimme todella upean kuvauspaikan, aivan Pariisin ytimestä. Kuvaukset survottiin yhtyeen ja paikan aikatauluihin juuri ennen lounasaikaa, joten tunnelma oli varsin tiivis. Mutta eipähän tuoreus kärsi,” yhtye toteaa kuvauksista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen…

Steve’n’Seagulls aloitti kolmannen levyn mukaan nimetyn ja lähes puolitoistavuotiseksi venähtävän Grainsville -kiertueen Yhdysvalloista syksyllä 2018. Kiertue on edennyt sieltä pitkin Eurooppaa. Takaisin Pohjois-Amerikkaan ja tällä kertaa myös Kanadan puolelle yhtye suuntaa neljän viikon ajaksi elokuun loppupuolella. Pohjois-Amerikan jälkeen vielä mutka Ranskan kautta ja Grainsville-kiertue paketoidaan kattavalla kahden kuukauden kiertueella Suomessa.

Kiertue vie yhtyeen kahdella mantereella yli kymmeneen maahan. Vuoden 2020 tammi- ja helmikuun yhtye pitää keikkataukoa ja vetäytyy äänittämään neljättä levyään.

Yhtyeen kuumiin keikkatunnelmiin voi sukeltaa alta löytyvistä kuvista ja videoista. Yleisöä on varsin mukavasti!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone