Sorjonen on ollut suurmenestys – kolmas kausi kuvataan talvella

Maailmallakin noteerattun kotimaisen rikossarjan Sorjosen toinen kausi on kerännyt hyvin katsojia Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa.

Areenassa Sorjosen uusia jaksoja on katsottu jo kolme miljoonaa kertaa, joka on noin kolmanneksen kotimaisen draaman katselusta Areenassa.

TV1:ssä viikoittainen keskikatsojamäärä on ollut 613 000 (ensilähetys ja uusinta) ja Areenassa 144 000.

”Suomalaiset ovat käyttäneet Sorjosen ykkös- ja kakkoskauden katseluun yli miljoona tuntia aikaansa eli noin 700 työvuoden verran. Pitääkö olla huolissaan?”, kysyy Yle-tuottaja Pekka Ruohoranta vitsaillen.

Sorjosen kolmannen kauden tuotanto on käynnissä. Kuvaukset alkavat talvella.

”Sydäntalven maisemat ja tunnelma tuovat sarjan rikoksiin ja perhedraamaan uuden, eeppisen ulottuvuuden. Kaiken kuolevaisuus on kauden jaksojen ytimessä, ja kevään tullessa on aika katsoa tulevaisuuteen”, kertoo sarjan luoja Miikko Oikkonen.

BBC America nosti Sorjosen yhdeksi kymmenestä loistavasta rikossarjasta, jotka ylittävät rajoja. New York Timesin mukaan Sorjonen on yksi 11 rikossarjasta, joka tulee nähdä.

Katso ohjelmaoppaasta tiedot päivän tv-ohjelmista!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. On hienoa saada olla avustajana kahdella kaudella. Toivottavasti kutsu käy myös kolmannelle. Sorjonen on lyönyt itsensä läpi.

Kommentit suljettu.