Sofi Oksasen Koirapuiston kansainvälinen kysyntä ennakoi menestystä

Sofi Oksasen uutuusromaanin Koirapuiston ensimmäiset kansainväliset oikeudet on myyty Suomen lisäksi jo 16 maahan: Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Islantiin, Viroon, Liettuaan, Kroatiaan, Tsekkiin, Ranskaan, Saksaan, Unkariin, Alankomaihin, Puolaan, Romaniaan, Espanjaan ja Yhdysvaltoihin.

”Sofi Oksanen maailmanluokan kirjailija, ja sekä lukijat että kirjallisuusala ovat odottaneet Koirapuistoa (engl. The Dog Park) malttamattomina”, kommentoi Oksasen kansainvälisistä oikeuksista vastaavan agentuurin Salomonsson Agencyn Tor Jonasson.

”Se, että näin moni kansainvälinen kustantaja hankki oikeudet Koirapuistoon vain pari päivää romaanin julkaisun jälkeen, osoittaa Oksasen merkityksen ja aseman kirja-alalla.”

20. lokakuuta julkaistu Koirapuisto on Sofi Oksasen kuudes romaani. Se nousi heti ilmestymiskuukautensa myydyimmäksi kotimaiseksi romaaniksi.

Julmasta hedelmöitysbisneksestä kertova teos ottaa kantaa naisen itsemääräämisoikeuteen omasta kehostaan, ja sitä on verrattu muun muassa Margaret Atwoodin Orjattaresi-klassikkoteokseen (The Handmaid’s Tale).

Sofi Oksanen esiintyy tulevana viikonloppuna Helsingin Kirjamessuilla torstaina, perjantaina ja lauantaina.

Kuuntele näyte Koirapuiston äänikirjasta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone