Sipoon herttua -sarja saa pian ensi-iltansa – katso kuvat punaiselta matolta

sipoon herttua ryhmä

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Sipoon herttua saa ensi-iltansa 6.5. Sarjan kutsuvierasensi-iltaa vietettiin keskiviikkona Maxim-elokuvateatterissa Helsingissä.

Draamakomediasarja kertoo suomalaisesta korruptiosta ja sen pääosassa nähdään useita eturivin näyttelijöitä.

kari hietalahti

Sarjan päähahmoa liikemies Pasi Kovalaista esittää Kari Hietalahti.

”Sarjan tapahtumapaikka on Sipoo, mutta se voisi olla mikä tahansa Suomen kunta, jossa hyväveli-verkosto rehottaa. Sarja on todentuntuinen. Käsikirjoittaja Atte Järvisen mukaan moni asia pohjautuu tositapahtumiin”, Kari Hietalahti kertoi.

Hietalahti kuvailee Sipoon herttuaa vakavahenkiseksi komediaksi. Hän näkee siinä samaa kuin Netflixin Better Call Saul -sarjassa, jossa komedia ja draama yhdistyvät nerokkaasti.

”Lähdimme työstämään sarjaa sillä ajatuksella, että ei tehdä siiitä komediallista, koska se pilaisi lopputuloksen.”

Hietalahti nähdään myös Elisa Viihteen Ivalo -sarjassa, joka saa ensi-iltansa tulevana syksynä.

”Esitän salametsästäjää. Olin hiljattain kuvauksissa Ivalossa ja pääsin ajamaan moottorikelkalla. Kelkkailemaan pääsee harvoin kuvauksissa, joten se oli tosi hieno kokemus”, innokas Lapin kävijä hehkuttaa.

aamu milonoff
Aamu Milonoff esittää Kovalaisen perheen tytärtä Sabinea. Milonoff on näytellyt aiemmin muun muassa elokuvassa Tyttö nimeltä Varpu ja tv-sarjassa Toisen kanssa.

Pekka strang

Pekka Strang esittää Pasi Kovalaisen lakimiestä Jani Gustafssonia. Hän selvittää päämiehensä sotkuja keinoja kaihtamatta.

antti heikkinen sipoo

Antti Heikkinen esittää Kovalaisen poikaa Pasi Junioria. Hänet nähdään  myös tulevassa Juice-elokuvassa Mikko Alatalon roolissa.

”Sipoon herttuassa ja Juicessa on paljon samoja tekijöitä. Teppo Airaksinen ohjaa molemmat ja Riku (Nieminen) ja Pekka (Strang) tekevät molemmissa isot roolit”, Antti Heikkinen totesi.

Hän innoastui sarjasta jo luettuaan sen käsikirjoituksen. Myös kuvauksista jäi hyvä maku.

”Teppo Airaksinen tuo kuvauksiin todella hyvän ilmapiirin. Vaikka tehdään huolella ja tarkasti, se ei tarkoita sitä, että ollaan naama rutussa kaiken aikaa. Meillä oli todella hauskaa.”

riku nieminen

”Esitän sarjassa poliisitutkija Kalle Mahosta. Hän on tuore ja väsynyt isä. Uupumus näkyy  poliisin työssä pienenä yliolkaisuutena”. Riku Nieminen analysoi roolihahmoaan.

sipoon herrtua

Juhani Laitala näyttelee sarjassa Puhakka-nimistä kunnanvaltuutettua, joka on luontoarvojen puolestapuhuja.

Katso millaista oli Sipoon herttuan kuvauksissa – lue juttu ja katso kuvat!

Katso traileri:

 

 

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone