Sipe Santapukin Ukkonen vaimenee mutta uutta jyrähdystä valmistellaan

Sipe Santapukin Ukkonen odottaa edelleen uutta päivää.

Simo Santapukin sinfoninen runo Ukkonen oli tarkoitus esittää Sibeliustalossa 20.3.

Ukkonen sai kantaesityksensä Sibeliustalossa 16.1.2020.

Koronaviruksen leviämisen johdosta Sinfonia Lahden konsertit on peruttu toistaiseksi 12.4.2020 asti.

Sipe Santapukki pahoittelee somessa, ettei pysty vielä paljastamaan uutta konserttipäivää. Tarkoitus on etsiä Ukkoselle korvaava esityspäivä eli peruuntumisesta ei vielä puhuta.

”Sinfonialahti järjestää, organisoi ja esittää konsertin, joten heidän Somesta ja nettisivuilta löytää toimintaohjeet ja infot. Ilmoittelen toki itsekin heti kun ilmoitettavaa on. Eiköhän meiltä löydy kärsivällisyyttä ja ymmärtämystä näinä poikkeuksellisena aikoina; tyypeillä on satavarmasti kädet täynnä teksää just nyt ja kaikki tekevät parhaansa. Kiitti vielä kun haluatte tulla kuuntelemaan konserttiani”.

View this post on Instagram

Ystävät ❤️ Pahoittelut, että info sinfoniakonserttini uudesta päivämäärästä viipyy…odotan sitä kovasti itsekin. On ollut jo yli vuorokauden päivänselvää, ettei #ukkonen jyrähdä ensi viikolla. Tämän hetken tiedon mukaan konsertille etsitään parhaillaan uutta esitysajankohtaa, eli se SIIRTYY, ei peruunnu. Tämä on tietenkin erittäin huojentava tieto 👍🏼⚡️👍🏼@sinfonialahti järjestää, organisoi ja esittää konsertin, joten heidän Somesta ja nettisivuilta löytää toimintaohjeet ja infot. Ilmoittelen toki itsekin heti kun ilmoitettavaa on. Eiköhän meiltä löydy kärsivällisyyttä ja ymmärtämystä näinä poikkeuksellisena aikoina; tyypeillä on satavarmasti kädet täynnä teksää just nyt ja kaikki tekevät parhaansa. Kiitti vielä kun haluatte tulla kuuntelemaan konserttiani ❤️❤️❤️ itsekin odotan sitä kovasti. Pidetään tällä välin kädet puhtaina ja taistellaan Korona pois 💪🏼💪🏼💪🏼 #ukkonen #sinfoniakonsertti #symphony #corona

A post shared by Simo Santapukki (@sipesantapukki) on

 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone