Sini Sabotagen uusi albumi julkaistu: ”Tällä levyllä mä pohdin paljon integroitumistani omanlaiseen aikuisen naisen elämään”

Sini Sabotagen uusi levy Blueberry Makkonen on julkaistu.

Albumin vierailijoina toimivat Pyhimys, Vesta ja Seksikäs-Suklaa.

“On ollut aikoja jolloin ihan tosissaan uskoin, etten tuu enää räppäämään. Nyt musta tuntuu, että aikaa on kulunut vihdoin tarpeeksi ja tätä levyä kirjoittaessani koin, että pääsin ihan oikeasti aloittamaan puhtaalta pöydältä ja se jos mikä on inspiroivaa”.

Sini Sabotage

Kappale Maria Magdalena kiteyttää henkilökohtaisen kokonaisuuden päiväkirjamaisen luonteen: ”Maria Magdalenassa päästään hiukan pintaa syvemmälle Sabotagen sielunmaisemaan, mestaan mihin ei olla mun aiemmilla julkaisulla juurikaan päästy. Vaikka kaikki levyn biisit ovatkin ihka oikeasta elämästä, on Maria Magdalena rehellisin kurkistus kuoren sisään”

Albumikokonaisuutta Sabotage kuvailee seuraavasti: ”Kaikessa mun uudessa musiikissa kuuluu se, että mä oon elänyt ja mä oon oivaltanut. Nyt on aika ammentaa tästä hetkestä. Tällä levyllä mä pohdin paljon integroitumistani omanlaiseen aikuisen naisen elämään.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone