Shirly Karvinen sai töitä rokkikanavalta

shirley karvinen

Viime syksynä perustettu radiokanava SuomiRock on uusinut ohjelmistonsa. Aamussa aloittaa Radio Cityltä tuttu juontajakaksikko Ville Kinaret ja Mikko Honkanen sekä uutena radioäänenä Shirly Karvinen.

Vuoden 2016 Miss Suomena parhaiten tunnettu Karvinen tuli Bauer Medialle harjoittelijaksi viime keväänä ja hyvin mennyt harjoittelu toi hänelle kesätyöpaikan SuomiRockin juontajana. Kesä päättyi, mutta Karvisen työt eivät loppuneetkaan, vaan hänet värvättiin pysyväksi osaksi SuomiRockin uutta aamushow’ta.

” Jokainen, joka kuunteli kesällä SuomiRockia, on huomannut, että Shirly on kuin tehty radioon. Hänellä on luontaista lahjakkuutta, ja kun se yhdistetään rautaiseen asenteeseen, on hän ansainnut paikkansa konkarijuontajien rinnalla”, SuomiRockin päällikkö Jani Rajalin kertoo.

Myös iltapäiväohjelma laitetaan uusiksi. Ruoriin astuvat kanavalta jo aiemmin tutut äänet Matti Mäki-Kokkila ja Rea Haverinen. Uudet aamu- ja iltapäiväohjelmat alkavat maanantaina 21.8.

Shirly Karvinen tekee pienen roolin Pää edellä -alkuperäissarjassa, joka tulee katsottavaksi Elisa Viihteeseen 31.8.2017.. Sarjasta lisää täällä.

Lue myös: Shirly Karvinen fanittaa Temptation Islandia: ”Itse en lähtisi reality-ohjelmiin

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone