Seuraavat Vain elämää -tähdet julkistettu – eräälle artistille kyseessä hyppy tuntemattomaan, ei ole covereita tehnyt

Vain elämään -ohjelman 11. kaudella Satulinnaan matkaavat Ressu Redford, Jannika B, Reino Nordin, Arja Koriseva, STIG, Vesku Jokinen, Mariska ja Herra Ylppö.

Vain elämää on mun mielestä sellanen juttu suomalaisessa musiikissa ja viihteessä, että jos tähän pääsee messiin, niin ei tarvii kauheesti miettii. Mä lähdin heti satasella messiin”, Ressu Redford tunnelmoi.

Oon kuullut monien kausien jälkeen mukana olleilta, että tää on aikamoinen kokemus, niin en kyllä lähtenyt kieltäytymään”, miettii Jannika B.

Mä lähdin mukaan, koska oon sitä jo pitkään miettinyt ja fanitkin on huudellut, että miks et sä koskaan mee ja sitten, kun kysyttiin, niin mä sanoin, että kyllä minä menen”, Reino Nordin kertoo.

Oon nähnyt itseni tässä ohjelmassa ihan alusta asti ja mä oon odottanut tätä kutsua!”, toteaa ohjelman faniksi tunnustautuva Arja Koriseva.

Lähdin ohjelmaan enempiä miettimättä, kun kysyttiin. Mä kaipasin vähän jotain haastetta ja heti aattelin, että tässä ois nyt hyvä semmonen haaste mulle”, Stig avaa.

Lähin sillä meiningillä, että katotaan, mikä tää juttu on. Mä en oo aina, mitä mä oon niitä kattellut, niin en oo aina kaikkein positiivisimmin suhtautunut niihin itkemisosioihin sun muihin. Mutta kuitenkin tässä ohjelmassa on se perusjuttu, että tehdään covereita muiden biiseistä”, taustoittaa Vesku Jokinen.

Mä oon oottanut tässä jo viimeset kuin monta vuotta, että multa kysyttäis tätä kyseistä juttua. Nyt se sit vihdoinkin nakki napsahti”, Mariska myhäilee.

On todella valtava haaste lähteä mukaan tällaiseen. Lähtökohtaisesti mä pidän musiikin tekemisestä. Ja tässähän saa nyt sitten tehdä sitä”, Herra Ylppö pohtii.

Tosin Herra Ylpön kohdalla voidaan puhua hypystä tuntemattomaan, sillä Ylppö ei ole pahemmin covereita harrastanut (jos Musta Paraati -versiointeja ei oteta huomioon).

Musta musassa tärkeintä on tunnelma. Ja sen tunnelman löytäminen ei oo mahdollista, jollei pääse siihen biisiin sisälle. Ja silloin se pitää tehdä omaksi. Niin mun pitää todella mennä syvälle sinne juttuun ja se on ollut järjettömän mielenkiintoista. Ja sellaista, mihin ei olisi missään tapauksessa ikinä päätynyt, jollei olisi lähtenyt mukaan tällaiseen juttuun”.

Vain elämää -ohjelman yhdestoista tuotantokausi starttaa Nelosella ja Ruudussa lokakuussa.

(Lähde Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone