Seuraava UMK21-kokelas julkaistu – Cheekin hitistä tuttu ääni herkistelee ja tuo toivoa yksinäisiin hetkiin

Cheekin jättihitistä Sillat tuttu Ilta on elänyt ja hengittänyt musiikkia koko elämänsä ja hän kertookin laulamisen olevan hänelle yhtä luonnollista kuin syöminen ja nukkuminen.

Viime syksynä Ilta julkaisi debyyttialbuminsa ”Näitä Hetkiä Varten”, ja hänet on nähty mm. Tähdet, tähdet ja All Together Now Suomi -ohjelmissa.

Nyt Ilta tavoittelee UMK21-kisan kautta euroviisuedustajan paikkaa kappaleella Kelle mä soitan.

Tunteikas kappale tuo toivoa yksinäisiin hetkiin. Ilta säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut koskettavan kappaleen yhdessä vuoden 2017 UMK:n voittaneen Norma John -yhtyeestä tutun Lasse Piiraisen sekä Väinö Walleniuksen kanssa. Wallenius on kirjoittanut kappaleita esimerkiksi Pyhimykselle ja Mariskalle. Sanoituksia oli mukana tekemässä UMK:ssa vuonna 2015 kilpaillut laulaja-lauluntekijä ja tuottaja Jouni Aslak.”Ihminen saattaa olla keskellä ihmisjoukkoa ja silti tuntea itsensä todella yksinäiseksi. Se on yksi vaikeimmista tunteista, koska meidät on luotu yhteyteen toistemme kanssa. Toivon, että kappale voi tuoda turvaa tai tukea sinne missä kukin tätä kuuntelee, yhdessä tai yksin. Vaikka biisissä ei sanota suoraan, että sä selviät, niin silti se voi tuoda silti kuulijalle tunteen, ettei hän ole yksin tän asian kanssa”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone